Дионтей Уайлдър: Тайсън Фюри не може да удря, но е изкусен боксьор

OFFNews 28 януари 2020 в 11:16 2150 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър смята, че Тайсън Фюри няма шансове да го нокаутира в предстоящата им битка.

Реваншът между двамата ще се проведе на 22 февруари в Лас Вегас, САЩ. Припомняме, че първата среща завърши при противоречиво равенство след съдийско решение.

В последните си изказвания Фюри неколкократно заяви, че ще нокаутира Уайлдър в рамките на два рунда, тъй като не може да разчита на реферите.

"Кой знае какво ще се опита да направи Фюри. Той е луд. Казва едно, прави друго. Той не може да удря, но е изкусен боксьор. Не трябва да умеем всичко. Хората казват, че ми липсват умения, но имам удар.

Така че кой знае какво ще направи. Но ако той казва, че ще ме нокаутира за два рунда, всичко, което мога да направя, е да му повярвам. Но ако той се задържи прекалено близо до мен, ще ми даде възможност да го нокаутирам", каза Уайлдър.

Междувременно легендата в промоутърския бизнес на професионалния бокс – Боб Аръм очаква в рамките на една година родната звезда Кубрат Пулев да се изправи срещу Фюри за званието абсолютен световен шампион в тежка категория.

Шефът на Топ Ранк държи правата и на двамата, което може отново да го превърне в най-влиятелния човек в спорта. Той отново изрази мнение, че Кобрата ще нокаутира Антъни Джошуа и ще вземе поясите му на IBF, WBO, WBA и IBO.

Освен това 88-годишният милиардер е убеден, че Фюри ще нанесе първа загуба на Дионтей Уайлдър на 22 февруари, за да му отнеме титлата на WBC.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови