Антъни Джошуа направи любопитно предложение на Тайсън Фюри

OFFNews 18 декември 2019 в 12:02 2452 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа отправи изненадващо предложение към Тайсън Фюри да трени­рат заедно.

На Циганския крал му предстои ре­ванш с Дионтей Уайлдър, който държи единствения шампионски пояс извън тези на Ей Джей в свръхтежка категория.

Британецът пък има да защитава тит­лата си на Международ­ната боксова федерация срещу Кубрат Пулев. Ма­чът почти е договорен, като ще бъде през март в Лондон.

"Готов съм да помогна на Тайсън да стане шам­пион. Защото смятам, че ще е много по-добре да направим обединителния мач с него. И то във Велико­британия. Това ще бъде върхът и за двамата", обясни решението си Джошуа.

До месец трябва да ста­не ясно кой промоутър ще спечели наддаването за мача на Кобрата с Джошуа. Битката ще е между Еди Хърн и Боб Аръм. Аръм се закани, че българинът ще прекрати карие­рата на англичанина, след като го нокаутира.

Плановете на Джошуа поне за момента е да ми­не през двете си задъл­жителни защити на тит­лите - срещу Кубрат Пу­лев и Олександър Усик, след което да търси обе­динение на титлите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови