Сблъсъкът между Фюри и Уайлдър не излъчи победител

OFFNews 02 декември 2018 в 09:26 3453 0

Боксовият сблъсък Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител. Колкото и рядко да се случва, съдиите не бяха единодушни в решението си и така битката между двамата тежка категория остана с равен резултат.

Един от реферите отсъди в полза на Фюри - 114:112, вторият даде предимство на Уайлдър - 115:111, а третият отсъди резултат 113:113, така че световната титла в WBC не смени собственика си в "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис. Така тя остава все още за американеца, но със сигурност ще има реванш.

Преди началото на този мач двамата сипеха закани един към друг, дори бяха готови да се сбият, когато бяха изправени лице в лице един срещу друг.

Очакванията бяха за голямо зрелище и те определено го предложиха на претъпканата зала, в която имаше и огромна британска агитка.

Ако не друго, този изход поне запази баланса на двамата без загуба на професионалния ринг. Но след срещата огромен брой анализатори бяха категорични, че победата е трябвало да бъде за Фюри, защото пласира повечето чисти удари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови