Дама от ММА се изпусна на ринга

OFFNews 26 юни 2017 в 22:31 16847 3

На тоалетна на открито заприлича ринга по време на гала-вечерта UFC Fight Night 112 в Оклахома Сити, САЩ, след като 28-годишната Джъстин Киш се изпусна в трикото от зор.

Това стана в двубой от най-леката категория при дамите, а нейна съперничка беше Фелис Хериг.

Тя приложи на Киш задушаващ прийом, а последната в опита си да се освободи така се напрегна, че оцапа в кафяво трикото си и бойната арена.

Реферите отсъдиха победа с 6:1 точки на Хериг, а самата Киш демонстрира самочувствие след конфузната ситуация.

"Аз съм войн и никога не се предавам. #ShitHappens, хаха, ще се завърна скоро", написа в Туитър Киш, която e родена през 1988 година в Ленинград, сега Санкт Петербург, но е била осиновена от американско семейство.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

27.06 2017 в 09:56

След тази кафява "НОВИНА" тръпна в очакване да пуснете вестта за трагичната смърт на японската е.ачка от порноиндустрията, която умряла на снимачната площадка от задушаване докато вървели снимките на поредното букаке.

63994

1

Red or Dead

26.06 2017 в 23:13

Йончев, какво падение само, в опита си да оплювате за щяло и нещяло Русия 'оцапахте' сайта повече от въпросната дама - ““която родена през 1988 година в Ленинград, сега Санкт Петербург, но е била осиновена от американско семейство.““ апломба е в/у - “родена в Ленинград“....

Сигурно краварите са толкова възвишени, че не ходят до тоалетна....
..така е, те са.......сер@щите НАВЪТРЕ;)