В ГЕРБ обмислят вот на недоверие на кабинета

OFFNews 07 септември 2013 в 13:39 2244 1

Бойко Борисов
Бойко Борисов

"Обмисля се възможността парламентарната група на ГЕРБ да поиска вот на недоверие на правителството след 100-те дни управление." Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов във Варна.

Той обаче бе категоричен, че вотът няма да мине, защото "при тази неестествена коалиция "Атака" отново ще подкрепи БСП и ДПС, както ги е подкрепила за бюджета и за всичко останало". 

„Вотът на недоверие е политически акт, който предварително е обречен на неуспех. Винаги съм бил честен с хората и съм им казвал, каквото имам да кажа, затова го обмисляме, защото е възможно след това Тройната коалиция да кажат „Ето, видяхте ли, не можа вотът на недоверие да мине и правителството има доверие”, затова се колебая дали да го направя и кога”, каза още Бойко Борисов.

Борисов не подмина с мълчание и уволнението на директора на Националния стадион "Васил Левски" дни след концерта на Роджър Уотърс.

„Те ежедневно правят неща, които дори за мен не граничат със здравия разум. Вие видяхте, шефът на Националния стадион е 20 години директор, при много правителства, само защото е допуснато на концерт да бъде написано „Оставка”, той бе сменен”, коментира Борисов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови