Центърът на София блокиран днес

Нели Чолашка 19 април 2012 в 06:50 953 0

Възможни са задръствания в центъра на София днес. Снимка: БГНЕС
Възможни са задръствания в центъра на София днес. Снимка: БГНЕС
Центърът на София ще е блокиран днес на доста места заради официалното посещение на премиера на Молдова Владимир Филат и инициативата в подкрепа на Стилиян Петров.

През целия ден се забранява влизането, престоят и паркирането на автомобили по алеите около Националния стадион „Васил Левски” по повод организираната среща в подкрепа на Стилиян на стадиона. Това е почти единственото място за безплатно паркиране в идеалния център на града.

На 19 април в 19.19 часа на стадион "Васил Левски" под мотото "България подкрепя Стилиян" ще се съберат множество хора, които ще отправят положителната си енергия към Стилиян Петров, лекуващ се в момента от левкемия. Промени на движението в центъра на града ще има днес и във връзка с посещението на премиера на Молдова, предупредиха от Столичната община.  Забранява се престоят и паркирането: - от 7 ч. до 9.30 ч. на ул. „Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и ул. „Дунав”, - от 8 ч. до 18 ч. на паркингите на хотел „Шератон”, - от 8 ч. до отпадане на необходимостта на бул. „Джеймс Баучър” между бул. „Черни връх” и ул. „Златен рог” За няколко часа поетапно от 8.30 ч. ще бъде спирано движението по ул. "Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и ул. „Дунав”  и по бул. „Джеймс Баучър” между ул. „Златен рог” и бул. „Черни връх”. По същото време ще бъдат закрити паркинг „синя зона” и "служебен абонамент” по тези улици.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!