Цацаров и Йовчев ще посетят щаба за конфликта в Сирия

Последна промяна на 17 септември 2013 в 08:19 1169 5

Сотир Цацаров и Цветлин Йовчев.

Главният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър и вицепремиер Цветлин Йовчев ще присъстват днес в Елхово на заседание на тактическия щаб във връзка с конфликта в Сирия.

Щабът ще обсъжда проблема със значително увеличения брой бежанци, които влизат в страната ни.

По инициатива на Цацаров и на Йовчев е сформирана работна група, включваща представители на прокуратурата, МВР и Държавната агенция за бежанците.

Целта на работата на групата е подобряване на взаимодействието и засилена координация между институциите при решаване проблема с бежанската вълна.

Очаква се на днешното заседание на щаба да присъства и Роланд Вейл, представител на Върховния комисариат за бежанците на ООН.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.09 2013 в 08:39

Освен Орешарски - чух че изле'ли с обща декларация. А пък цацата е най-хищната риба като цяло. Тя освен на невинни програмисти на друго не може да скочи ...

17.09 2013 в 12:06

Личната храброст на тия двата стига, да отидат. Каквото съм чувал за тях. Но те те създават проблема. То, изобщо не България е виновна, доколкото някой тук е съпричастен към подклаждането му, е някой си Плевналиев, май лично. Не съм чул някоя партия да е на неговия акъл по тоя въпрос.

17.09 2013 в 09:43

За миг се зарадвах дори. Помислих си, че ще отидат в Сирия, пък там...каквото е писано.

17.09 2013 в 09:39

А ще поискат ли от въпросния щаб и задействаните лица, да накарат американците, англичаните, и французите просто да спрат да наливат бензин в оня огън? Тогава няма да има и бежанци.

17.09 2013 в 08:32

Най-добре да посетят някоя престрелка в сирия тия двамата. или щаба на алкайда по време на бомбандировки от американските предатори.