Светльо Витков: Пуснаха ми "невероятен компромат", но продължавам

Последна промяна на 03 май 2013 в 12:23 10918 21

Светльо Витков - лидер на политическата партия
Светльо Витков - лидер на политическата партия "Глас народен"

Клип с участието на Светльо Витков на събитие, организирано от ГЕРБ през 2009 г., бе тиражиран в социалните мрежи днес.

"Появи се един "невероятен" компромат, показващ как през 2009 г. група "Хиподил" свири на събитие на ГЕРБ в квартал Надежда, София. Всъщност, това видео вече беше пуснато веднъж - на президентските избори през 2011 г. и пак беше към края на предизборната кампания", пише по повод клипа Светльо Витков на Фейсбук страницата на партията си.

"Разбирам, че явно вече съм проект на ГЕРБ, а досега ни спрягаха, че сме проект на БСП. Обявяваха ме за зет на Бриго Аспаухов, а към семейството ми бе прикачена и нова леля, Мими Виткова", казва още Витков.

"Ако спомена, че съм обрязан, това автоматично ще ме направи проект и на ДПС. През 90-те съм гласувал за СДС, което означава, че обичам и Костов..."

На страницата си Светльо Витков отправи послание към всички, на които "пречи", заявявайки, че продължава.

"Няма да спра или да се сгуша! Ако някой каже, че съм го измамил, обрал или предал, да се обади и да го докаже, иначе да си завре компроматите там, където би трябвало да се намира душата му. Аз продължавам и няма да спра!", заключва музикантът - кандидат-депутат.

Клипче от концерта на Хиподил по време на предизборната кампания на ГЕРБ, през 2009 г. Преди да започнат да изпълняват песента "Скакауец", Бойко Борисов държи реч, приятелски прегърнал Светльо Витков. Накрая на речта му, Светльо Витков се провиква на микрофона и казва: "Още веднъж за Бате Бойко, гласувайте!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16.09 2014 в 15:21

Не знам кое е компромат, дали е компрометиран излъгания или излъгания?Компромат е,че си видял ,че не става и пак искаш от същото.Кат съм такваз наивна еб.те ма!

18.05 2013 в 22:46

Това е най -вероятно, защото иначе биха си нарушили рахата и ще трябва да заработят за България ,а това не се харесва на господарите зад граница. Герб+Бсп+дпс =мафия

18.05 2013 в 13:02

КО ТИ ПУКА ВЕ , ВИТКОВ :) И ТОГАВА И СЕГА , БОЙКО СИ Е СИЛА ХАХАХ И ВСИЧКИ ГО ОБИЧАТ !
ЕВАЛА , ЧЕ НЕ СИ ПЯЛ ЗА СТАНИШЕФ :) АШКОЛСУН

10.05 2013 в 21:46

Светльо Витковци -есхибициунисти,несамоиндентифицирали се педали! И Дилов-син,Слабаков,Слави и други безалкохолни,дал Господ!

10.05 2013 в 13:12

И вие тогава гласувахте за Тиквата , не помните ли и вие кой тогава подкрепихте ?

09.05 2013 в 15:10

Светльо свири и през 2007 на местните избори в Балчик за подкрепения тогава от БСП, ДПС и ГЕРБ сегашен кмет Ангелов. Така, че помислете си дали не е възможна коалиция между БСП, ДПС и ГЕРБ.

06.05 2013 в 15:30

Г-н Иванов, така като Ви гледам, трудно бихте написал нещо...каквото и да е то. И когато твърдите нещо подобно, моля обяснете по-подробно за какво иде реч, защото така всеки може да си пише каквото си поиска, като например, аз мога да кажа, че съм председател на партията, но това ... не е вярно ;) Айде със здраве.
А по темата. Не знам дали това изобщо се брои за компромат, но ако това е единственото, което са намерили за г-н Витков и партията му, си мисля, че на фона на подслушванията, кражбите и всичко онова, което излиза преди избори, това си е направо смешно. Ако това е всичко, което може да се извади за тях и се очаква от това да стане страшно и хората да си кажат 'ето, на! те са като другите', то това не само, че не ме отказва да гласувам за тях, а напротив, все по убедена съм в решението си, защото, струва ми се, че се дават луди пари за да се изровят всякакви мизерии за хората, тръгнали да се борят на изборите. Щом това е най-лошото за него...за Бога, хора! Гласувайте!

06.05 2013 в 12:08

Г-Н ВИТКОВ,КАК ПОПАДНАХА У ВАС УСТАВА И ПРОГРАМАТА НА ПАРТИЯ''ГЛАС НАРОДЕН''КОИТО ЛИЦНО АЗСЪМ НАПИСАЛ

04.05 2013 в 23:10

Интересно. Брои ли се за компромат една обективна истина?

04.05 2013 в 10:28

Можеше просто да каже ,че се е подхлъзнал..а той се прави на Тиква.Все едно не бърка никога...Кофти материал сме...