Стартира конкурсът „Застраховател на годината“

Юлиан Христов 08 ноември 2012 в 05:49 877 0

Застраховател на годината
Застраховател на годината

За втора поредна година Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, с партньорството на Българска асоциация на пострадали при катастрофи, организира конкурса „Застраховател на годината”.

Най-адекватната оценка за дейността на застрахователите могат да дадат потребителите на застрахователни услуги. Ето защо победителите в конкурса ще бъдат определени от потребителите чрез гласуване на специално създадения за целта уеб сайт: bgzastrahovatel.org.

Петте категории, за които ще гласуват потребителите за определяне на Застраховател на годината 2012, са:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”

Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”

Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”

Категория IV „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди”

Категория V „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност”

Крайният срок за гласуване е 26 ноември 2012 г, а наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 29 ноември 2012г. (19.00 часа) в зала Средец на Шератон, София, Хотел Балкан.

На церемонията са поканени всички лицензирани застрахователни компании, всички застрахователни брокери в България, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, Съюза на застрахователните агенти, Гаранционен фонд, Национално бюро на българските автомобилни застрахователи, Асоциация за застрахователна сигурност, Висше училище по застраховане и финанси, Фондация "Проф. Д-р Велеслав Гаврийски", членовете на КФН, народни представители и други гости.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!