Сидеров: Енергийна мафия, зад която стоят президентът и жена му, вдъхновява протеста

Нели Чолашка 01 юли 2013 в 14:02 4295 38

Волен Сидеров Снимка: БГНЕС, архив
Волен Сидеров Снимка: БГНЕС, архив

Зад протестите стои енергийната мафия. В нея много здраво е вплетена фигурата на президента Росен Плевнелиев и на неговата съпруга.

Това заяви на пресконференция лидерът на "Атака" Волен Сидеров, с което повтори тезата на лидера на БСП Сергей Станишев (Станишев не посмя да спомене конкретни имена).

Този кръг от хора действа много активно срещу България, каза Сидеров, визирайки държавния глава, семейството му и въпросната "мафия".

В кръга на енергийната мафия той постави още бившите министри Симеон Дянков, Трайчо Трайков и Николай Младенов, бившата приятелка на Бойко Борисов - Цветелина Бориславова, Иван Кръстев, Христо Ковачки, Веселин Марешки и Богомил Манчев. Те били и кръга "Сорос".

"Засегнати са и губят милиони, но печели български потребител. Няма да ме спрат поставени лица, които се представят за всички граждани", коментира Сидеров.

Лидерът на националистите ще настоява главният прокурор Сотир Цацаров да се самосезира за "антидържавната и противообществена" дейност на Българския хелзински комитет (БХК).

По думите му БХК защитава престъпници, крадци и включително ислямски терористи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews