РЗС опитва да яхне протеста срещу правителството (видео)

OFFNews 02 юни 2013 в 10:05 4138 24

Яне Янев, Снимка: БГНЕС
Яне Янев, Снимка: БГНЕС

Партия РЗС на Яне Янев, която не успя да влезе в парламента, организира днес митинг-шествие под мотото „Без турски депутати в София!" и „срещу новата тройна коалиция БСП, ДПС и Атака”.

Равноправно участие в митинга ще вземат партия „Национален фронт за спасение на България” (НФСБ), както и самоорганизиращи се чрез социалните мрежи граждански организации, обявиха от пресцентъра на партията.

Шествието ще тръгне от централата на РЗС на бул. „Дондуков” 15 в 10 ч. и ще се отправи към сградата на парламента. 

Всъщност във Facebook от няколко дни се организира протест срещу правителството "Орешарски" в различни градове от 12 ч. В София за място на протеста е обявен площадът пред Народното събрание.

Страницата във Facebook, чрез която се организираше протестът, изчезна мистериозно вчера, сигнализира читател до OFFNews.

Страницата бе озаглавена “НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на Кабинета “Орешарски”. Страницата е премахната в момент, когато към нея вече са се били присъединили повече от 20 000 души.

Междувременно НФСБ обяви, след като се поклони пред паметника на Христо Ботев в Борисовата градина в София в 9.30 часа ще тръгнат на протестен митинг-шествие. 

Шествието ще спре и пред сградата на Народното събрание в знак на протест срещу „позорното избиране на новото тройно протурско правителство”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!