РЗС: Честит празник и сбогом, г-жо Пръм!

Елица Мартинова 01 април 2013 в 10:18 3456 11

 Яне Янев,  Снимка: БГНЕС
Яне Янев, Снимка: БГНЕС

„Честит празник и сбогом, г-жо Пръм!“ - тези думи бяха разпратени от пресцентъра на РЗС по повод неделните събития около „Движение България на гражданите“ на Меглена Кунева.

В неделя областният координатор на „Движение БГ“ за Пловдив Дани Каназирева се отрече публично от партията с мотива, че щабът в София не се е съобразил с номинацията за изборните листи на местната структура.

„Тези дни станахме свидетели не просто на разпада на една организация, а на разпада на идеите, псевдо авторитета, името на партията и нейния създател. В навечерието на изборите излезе наяве истината: „Движение България на гражданите“ е всъщност „Движение България на статуквото“, пишат от пресцентъра на РЗС.

„Пируетите на Кунева не трябва да ни изненадват. Учила се е от най-изявените представители на 23-годишния грабителски преход: Все пак е била старши юридически съветник в редица правителства от 1990 г. насам. При царя стана министър, а при Станишев – еврокомисар ... РЗС ви поздравява, г-жо Пръм, с професионалния ви празник – деня на лъжата и ви желае приятно пътуване към политическото небитие“, коментират още партията на Янев.

По-рано днес „Движение България на гражданите“ изпрати до медиите съобщение, с което опроверга информацията за масов отлив от партийните структури в Пловдив.

„Относно появилите се на 30 и 31 март 2013 г. медйни публикации за „масово напускане” на членове от Сдружение „България на гражданите” в Пловдив, заявяваме категорично, че към момента няма постъпили заявления за напускане на членове на Клуб „Пловдив на гражданите” към сдружението. Клубът в Пловдив се разграничава от обявената информация в медиите“, гласи съобщението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!