Quantcast

Рашидов ще съди медии за цветистия запис

Последна промяна на 05 септември 2013 в 09:14 6146 6

Вежди Рашидов Снимка: БГНЕС
Вежди Рашидов Снимка: БГНЕС

Бившият министър на културата Вежди Рашидов е завел съдебен иск срещу няколко медии заради записа, в който той с цветист език и нецензурни реплики напада журналистическата гилдия.

Депутатът от ГЕРБ не спомена поименно кои медии визира, но каза, че те са "доста" и остави впечатлението, че сред тях са издания от групата на Делян Пеевски.

"Аз съм радетел за нов закон за медиите. Ако трябва до Брюксел ще стигна, но те не могат да продължават да съсипват живота на хората", гневно обяви Рашидов в студиото на bTV.

Той е убеден, че ще спечели делото, защото е накърнено личното му пространство. "Как така някой ще ме записва в личния ми живот?", попита скулпторът. Според него политиците трябва да бъдат отразявани от медиите само с резултати, които са полезни за обществото, а не с лични истории.

"Моето достойнство е градено 62 години. Не съм се издигнал преди 1-2 години с крадено пари, а с платени данъци и то не плоски, а прогресивни. Едни лапетии, които дори не мога да нарека журналисти, купили по 2-3 вестника и седнали да изграждат образа ми", коментира депутатът.

Попитан защо не е възроптал срещу същите тези медии по време на мандата на ГЕРБ, Рашидов отговори: "Не беше моята сфера. Всеки си има министерство и трябва да си гони сферата. Ако медиите бяха към Министерството на културата, а не към СЕМ, щях да търся отговорността."

Според него нападките идват, понеже " ДПС не може да ми прости на мен, че ги млатих в Кърджали".

"Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му е*а п*тката майна. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост? Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“, казва Рашидов в скандалния запис.

 

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.09 2013 в 12:27

Ти наистина ли си вЕрваш, че този номенклатурчин действително е постигнал нещо сам?

10.09 2013 в 10:13

Вежди Рашидов е достоен човек!Жалко за всички нас обаче-първо че имаме такъв "език",че се ругаем!Независимо от коя партия сме!Как ще припознаем достойните хора измежду нас, които да работят за България?Как?Сърдим се на жълтите вестници че пишат лъжи ,а ние какво правим- плюем се за щяло и нещяло!ТРЯБВА ДА ПРЕСТАНЕМ ДА БЪДЕМ ВУЛГАРНИ И ДА СЕ ПЛЮЕМ!ТРЯБВА ДА ПОСОЧВАМЕ ДОБРИТЕ ХОРА,ДОБРИТЕ ДЕЛА И ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ РАЦИОНАЛНО ЗА ВСЯКА ЕДНА СИТУАЦИЯ! Дано не звуча като някой психолог или социолог или нещо от сорта!Аз съм просто български гражданин и си мечтая като вас да живея по-добре!Ще завърша с нещо което прочетох изписано на една къща в Балкана"Не питай какво България направи за теб,а ти какво направи за нея!"Бъдете здрави!

09.09 2013 в 13:38

Когато,постигнете всичко,което Рашидов сам,и с труда си постигнал,тогава можете да го коментирате!Но вие комуноидите,не можете да го възприемете това!Да не би,да не го е казал вярно за Пеевски!?Мултак бил,а кой създаде мултаците,мутрите и олигарсите!Айде другари,не се пенявете толкова,а вижте вашето гейче как ругае и краде едновременно!!

05.09 2013 в 10:41

Вежди е мултак. Затова и коалицията им с Пеевски беше такауспешна.
Това което обаче казва е истина. Иначе да съди който иска. Аз не знам някой в българия да е осъден, за по малко от 5-10 години.

05.09 2013 в 10:16

Ако бяха само от ГЕРБ такива никой нямаше да протестира...

05.09 2013 в 09:58

Личният му живот не е в парламента. А той каза това именно там. Пияница и простак, каквито са повечето от гроб