Quantcast

Наесен ще ни кажат била ли е полицията в кървавата нощ

Последна промяна на 02 август 2013 в 20:39 1364 10

Цветлин Йовчев
Цветлин Йовчев

До месец ще има резултати по проверката на МВР за полицейско насилие и провокатори на протеста в нощта на 23 юли, съобщи вътрешният министър Цветлин Йовчев.

Когато имаме резултати, те ще бъдат предоставени на прокуратурата, заяви той.

Йовчев каза, че по въпроса с провокаторите има досъдебни производства и това е отделна линия, по която се работи.

Министърът обясни решението за извеждане на депутатите с автобуса през площад „Александър Невски” в нощта на 23 юли така: „В тази част бяха хората, които не бяха агресивни. Очакваше се да няма такива ексцесии”.

Предвид това, че в светлата част на денонощието хората, които искат да провокират насилие, не са толкова агресивни, се взе решение за извеждане на народните представители. Получи се в тъмната част, поради това, че имаше забавяне, поради несъгласие на някои народни представители, каза Йовчев.

След като започна извеждането, имаше хора, които се хвърлиха пред автобуса и забавиха движението, както на полицаите, така и на автобуса. Това забавяне даде възможност на хората, които искаха да провокират насилие - имаха много добра организация, веднага да се преместят агресивните групи пред автобуса, твърди още министърът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.08 2013 в 00:17

"В тази част бяха хората, които не бяха агресивни. Очакваше се да няма такива ексцесии"
Нали всички видяхме как се врязахте с бой и блъсканици сред хората бе. То няма нормален човек, след това което направихте да не стане агресивен. То падаха хора, колела, заради блъсканицата която причинихте, дори бабите станаха агресивни. Баси лумпена недъгав си Йовчев.

тъпо, по-тъпо, най-тъпо, МВР министър ... станишеф и някъде в безкрайността седи миков.

03.08 2013 в 00:11

Е аз от сега ти казвам, че на есен ще е всеки ден блокади от сутрин до вечер. и не само НС ами цяла България. Ще стане мазало и тия няма да изкарат зимата. Но те ако е изкарат ти няма да е изкараш хаха, защото тия такава зима ти готвят, че виденовата ще ти се стори като мека пролет.

03.08 2013 в 00:09

Хаха щом ти така казваш подозирам че тоя Коджейков е един от малкото дето не ви е в мафиотските кръгове.

03.08 2013 в 00:02

точно така Ники, аз само мога да ви кажа БРАВО, а тия глупаци долни се опитват и по -специално министъра Йовчев да прехвърлят вината на протестиращите . Естествено е хората вече да се изнервят и да не могат на моменти да се въздържат и аз ако бях там както съм на 60 ми идва да ги убия , до гуша ми дойде с тази тяхна наглост и простотия, такова нещо не е за търпене вече. Полицаите също не са виновни , те изпълняват нареждания и те са хора като нас и видях им лицата как бяха объркани и уплашени , е разбира се има и такива , които си заслужават линч от народа, но тях закона ги защитава за съжаление. Всички оплюваха Цветанов , но той е нищо при този Йовчев.

02.08 2013 в 23:39

Взе ми го от устата :)

02.08 2013 в 22:58

Ти си провокация на майката природа.

02.08 2013 в 22:57

Добре бе, значи аз съм агресивен елемент, провокиращ насилие - защото се завряхме най-отпред, пред щитовете, С РЪЦЕ ВИСОКО НАД ГЛАВИТЕ, и така ги спирахме! После седнахме пред автобуса, докато не ни пометоха - с това, разбирам, сме показали идеална организация. Мда, имахме слушалки в ухото и микрофони в ревера, разбира се. И уреди за нощно виждане.

Мишоци!
Срам ви е да кажете, че няколкостотин граждани с голи ръце ви спряха!

02.08 2013 в 21:48

е да наесен ще се разбере обаче вече се знае това е провокация на герб

02.08 2013 в 21:41

Протестиращите владеят телепортацията,явно,за разлика от ченгетата.Щом толкова светкавично се дислоцират от агресивни на по малко такива...Баси ченгеджийската еквилибристика...

02.08 2013 в 21:29

Нареждането за извеждане на депутатите дойде от Коджейков Там е заровено кучето