Маскирани задигнаха $ 10 хил. и избягаха с краден автомобил

02 ноември 2012 в 12:57 989 0

Долари. Снимка: БГНЕС, архив
Долари. Снимка: БГНЕС, архив

Истински екшън се разиграл снощи в габровското село Враниловци, където трима маскирани задигнаха 10 000 щатски долара и златни накити от частен дом, съобщиха от ОДМВР.

Инцидентът се разиграл снощи към 20.00 часа. Собственикът на жилището подал сигнал за това, че като се прибирал към дома си, засякъл тримата непознати маскирани мъже, докато изнасят метална каса от къщата му.

Бандитите го заплашили, завързали ръцете му със сезал, след което със себе си отнесли около 10 000 щатски долара и златни накити, като оставили касата. След това тримата взели ключовете от личния му автомобил БМВ, качили се в него и избягали.

Потърпевшият е криминално проявен, осъждан за хулиганство, изнудвания и шофиране след употреба на алкохол, уточняват от полицията.

На местопроизшествието е извършен оглед. Автомобилът е обявен за общодържавно издирване. Работата по разследване на престъплението продължава с допълнителни огледи, установяване на евентуални свидетели и други процесуално-следствени действия. По случая е започнато досъдебно производство.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!