Quantcast

Мая Манолова пак провидя лица на омразата в протеста

Последна промяна на 04 септември 2013 в 09:17 3652 22

Мая Манолова. Снимка БГНЕС.
Мая Манолова. Снимка БГНЕС.

Обект сме на омраза, не се чувствам особено приятно, когато срещу себе си имам изкривени от омраза лица. Това каза пред журналисти зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова преди първото заседание след ваканцията.

"Това около парламента е всичко друго, но не и граждански протест. Това е мерене на силите на дясното", каза още Манолова на влизане в Парламента.  Според нея вече протестът вече е придобил партийни и политически цветове и се очаква неговата втора фаза – конкуренцията за това кой да го оглави.

Според нея ГЕРБ и партиите от Реформаторския блок са положили достатъчно усилия за партийно организиране на днешния протест. На въпрос дали левицата е организирала контрапротестиращи днес, Манолова заяви: „Ние с диспечерски функции не сме се занимавали”. 

"Чувството за дискомфорт намалява и си вършим работата. Въпросите не се решават от тясно организирана група, която най-гласно озвучава исканията си за обществените нагласи, добави Миков. Надявам се, че няма да има струпвания около НС, а по-скоро то ще започне работата си в нормален тон, в който политиката доминира над крясъците", каза преди това председателят на Парламента Михаил Миков.

По думите му Народното събрание трябва да продължи работа с внесените през ваканцията законопроекти. "И разбира се ще има засилен парламентарен контрол и надзор върху регулаторите, защото това са обществените очаквания. Това заяви председателят на НС Михаил Миков на влизане в сградата на парламента", каза още той.

Миков успя безпрепятствено да стигне до работното си място. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2013 в 23:05

Няма ли някой саможертвен боец с по-голема кукаклашка та да решим въпроса с емоционалното неравновесие на другарката Мая. "За Сталину, за Родину и давайййй в перьод и обратна ..."! Ще направи едно добро за България, а тая няма да ни трови живота и да я гледаме и слушаме ... И така току виж другарката си намерила Щастието ;)

04.09 2013 в 22:53

Нагла комунистическа напаст брей,доста време трябва да мине да се оттървем от нея.България затова е на този хаос,ще е затрият напълно.

04.09 2013 в 22:43

Курво, да вземеш да се махаш от хоризонта.Народа не иска да те вижда,камо ли да ти слуша глупостите.

04.09 2013 в 20:04

За първи път съм съгласен с Галева. Преди не ви мразех точно вас, презирах ви за овчедушието да бъдте безропотни маши в просъветската БКП. След това, което направихте на последните избори и след като взехте властта - да, вече ви мразя, защото вие сте пълната противоположност на почтеността, демокрацията и свободата. Кой нормален и почтен човек не ви мрази?

04.09 2013 в 18:13

ОСТАВКА!!!!!!!!!!

04.09 2013 в 16:10

Тя самата е пълна с омраза! Тая рошава кокошка!!!!!!!

04.09 2013 в 15:34

ЕЙ, КОКОШКО РОШАВА! ОТИВАЙТЕ СИ С МИРА ДА НЕ ОТНЕСЕТЕ СЕКИРА!!!!!!!!!!!!

04.09 2013 в 13:41

“Това около парламента е всичко друго, но не и граждански протест....”
Мислех, че всички сме граждани на република България.

04.09 2013 в 13:19

Тая гад ниедна всички я мразят! Да не си показва носа навън, че да не отнесе някое айце или нещо по-твърдо!

04.09 2013 в 12:48

Мисля че тази жена е едно от най лошите избори на БСП!