Мая Манолова пак провидя лица на омразата в протеста

OFFNews 04 септември 2013 в 09:17 4312 22

Мая Манолова. Снимка БГНЕС.
Мая Манолова. Снимка БГНЕС.

Обект сме на омраза, не се чувствам особено приятно, когато срещу себе си имам изкривени от омраза лица. Това каза пред журналисти зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова преди първото заседание след ваканцията.

"Това около парламента е всичко друго, но не и граждански протест. Това е мерене на силите на дясното", каза още Манолова на влизане в Парламента.  Според нея вече протестът вече е придобил партийни и политически цветове и се очаква неговата втора фаза – конкуренцията за това кой да го оглави.

Според нея ГЕРБ и партиите от Реформаторския блок са положили достатъчно усилия за партийно организиране на днешния протест. На въпрос дали левицата е организирала контрапротестиращи днес, Манолова заяви: „Ние с диспечерски функции не сме се занимавали”. 

"Чувството за дискомфорт намалява и си вършим работата. Въпросите не се решават от тясно организирана група, която най-гласно озвучава исканията си за обществените нагласи, добави Миков. Надявам се, че няма да има струпвания около НС, а по-скоро то ще започне работата си в нормален тон, в който политиката доминира над крясъците", каза преди това председателят на Парламента Михаил Миков.

По думите му Народното събрание трябва да продължи работа с внесените през ваканцията законопроекти. "И разбира се ще има засилен парламентарен контрол и надзор върху регулаторите, защото това са обществените очаквания. Това заяви председателят на НС Михаил Миков на влизане в сградата на парламента", каза още той.

Миков успя безпрепятствено да стигне до работното си място. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!