Quantcast

Бойко Борисов: Ако разсъждаваме като демократи, трябват избори веднага

Последна промяна на 04 септември 2013 в 08:56 1580 5

Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов
Бойко Борисов. Снимка: Сергей Антонов

Тези не са спечелили изборите. Това е сарказмът на ситуацията. С кое морално право Станишев с менторски тон определя и говори... Те са втори на изборите. Имахме 117 депутати срещу 40 техни в миналия парламент.

Това каза пред журналисти Бойко Борисов, преди да излезе при протестиращите пред Парламента.

80 дена хората викат и продължават да взимат заеми и да харчат пари за сметка на тези хора, каза Борисов.

"Не знам каква е тази наглост. Тези хора не са спечелили изборите, те са втора, трета, четвъра политическа сила. Народът не им е казал сменяйте поголовно. Те сега викат непрекъснато и се чудя как да го направя да отида при тях, хем да не излезе, че подстрекаваме и че единственият законов начин е нещата да се вършат в парламента. Да отидеме да видим как ще ни посрещнат. Аз мога да разсъждавам като демократ – незабавно трябва да има избори. Ако разсъждаваме като диктатори, избори не трябва да има", коментира още експремиерът. 

Борисов припомни, че в ГЕРБ е имало оздравителна кадрова политика. "Щото видяхте, в нашата партия е имало хора, които надали са били най-добрите. Хората видях, че леко по леко се очистваме от тях, реформираме се. Ние се извадихме нашите поуки", каза Борисов и припомни, че ако не са били построени метрото, Южната дъга, магистрала "Тракия", протестиращите нямаше да могат да дойдат. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2013 в 17:32

"Имахме 117 депутати срещу 40 техни в миналия парламент." - а в сегашния защо нямате 117, Другарю Борисов? Защото управлявахте прекрасно и всичките ви гласоподаватели са доволни, щастливи и по-богати ли? Защото подкрепихте българския бизнес? От тук насетне само в минало времеще си говорите, Другарю Борисов, личи си, че сте трето качество комунист - първо и второ качество крадоха през 90те, когато беше лесно и ненаказуемо, а вас ви оставиха да баберкувате трохи. Жалък, много жалък си, Борисов! Ти никога няма да можеш да разсъждаваш като демократ!

04.09 2013 в 10:19

Заглавието е истински парадокс! Всяка следваща дума изключва предходната!
1. Борисов разсъждава... ( това не е по силите му);
2. Борисов разсъждава като демократ - всеизвестно е, че Борисов и демокрацията са две крайно противоположни понятия!
3. ...избори моментално! - възможно искане, но когато няма демократично избрано правителство. Другото е преврат, който също няма нищо общо с демокрацията!

Толкова по заглавието. А сега моето мнение: този наглец да се стяга за затвора, където му е мястото. Затова се е разбързал за избори, ако може да му се размине!

04.09 2013 в 09:32

Този живее в някаква своя паралелна вселена и май изобщо няма да се случи момент, в който да кацне тук в действителността.

04.09 2013 в 09:30

Боко :Да отидеме да видим как ще ни посрещнат.
Е, видяхме, освиркаха те.
А Ти какъв демократ си, не ни обяснявай..."Аз като партия..."

04.09 2013 в 09:29

А след като излезна сред простетиращите....се прибра с подвита опашка :) ей няма да му дойде акъла на тоя пожарникар. Като платиш на 100, 200 или 500 човека, не означава че останалите 6.5 млн българи те харесват. Някой няма ли да му обясни на Боцко какво е положението в страната ни :)