Кола с 2 рускини се обърна пред кортежа на Цветанов

Последна промяна на 16 септември 2012 в 12:12 1994 5

Инцидентът е станал край село Баня.Снимка: sxc.hu
Инцидентът е станал край село Баня.Снимка: sxc.hu

Лек автомобил с две рускини се е преобърнал по склона край пътя Бургас-Варна, съобщиха от полицията в Бургас.

Пътният инцидент е станал в отсечката между Баня и Обзор, край село Баня.

Сигналът за инцидента е подаден от кортежа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който пътувал за откриването на първата в Бургас "повдигната" пешеходна пътека.

Колата  се е преобърнала пред автомобила на министъра и колата на НСО. Автомобилът е излязъл от пътното платно, но за щастие пътната мантинела го е предпазила, за да не падне в дерето.

„Пътувахме за Бургас, когато с екипа ми преминахме през място на току-що станал пътен инцидент с автомобил. Постъпихме така, както всеки участник в движението трябва да постъпи”,  заяви министър Цветанов.

Няколко здрави мъже и вътрешният министър са преместили автомобилa от пътното платно в една от отбивките - заради задръстването, което се е образувало.

Причина за катастрофата са лошите пътни условия, допълни вътрешният министър. В момента в Бургас вали проливен дъжд.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2012 в 09:34

Не написаха ли и няколко акта по пътя?

16.09 2012 в 14:36

Малко са ни дупките, затова сега тържествено се откриват бабуни.

16.09 2012 в 14:26

Хубавците от ГРОБ въобще наред ли са? Цял кортеж от София до Бургас за да резнат лентичка на някаква си пешеходна пътека! С парите за бензина, заплатите на НСО и амортизацията на автомобилите в Бургас щяха да направят поне 10 такива пътеки. А и не виждам кое му е революционното, че заслужава чак вниманието на вицепремиер. Най-обикновен легнал мързелив полицай нашарен на зебра. И целият този пътуващ цирк заради това. Да им имам приоритетите на ГРОБ!

16.09 2012 в 13:49

Добре де, колко струва пътя за една малка кола от София, през Бургас и Варна, обратно? А за няколко големи мощни коли? Ми ако утре открият нова хралупа на катерички в една горичка в добричко? Кортежа на министъра, бетеерите на рота качулки, автобусите на криминалистите, ескадрилата щурмовики за прикритие, самолета на здравната министърка, самолета на селския министър, колоната на експертите от института по психология ...
Започвам да схващам, защо бюджета на това министерство е такъв, и пак не стига. Тия хора просто пилеят пари за глупости.

16.09 2012 в 12:34

Най-важното в случая е откриването на пешеходната пътека.Остава за откриване поставянето на пътен знак и рязане на лентичка,за поникналия косъм в носа на Министър председателя.