ГЕРБ дава по 50 лева в кибритени кутийки

Последна промяна на 11 май 2013 в 19:54 1341 3

Галя Николова

На предизборна сбирка в Смолян ГЕРБ са раздавали по 50 лева, пъхнати в кибритена кутийка.

Това твърди Галя Николова, координатор на гражданско движение "Днес", което беше един от основните двигатели на протестите.

Николова научила това по телефона от симпатизанти на движението, които присъствали на сбирката в Смолян и й се обадили преди малко.

На участниците в срещата били раздавани пакети с агитационни материали - брошурки, програми. В пакета имало и кибритче с емблемата на ГЕРБ. Вместо клечки обаче били пъхнати 50 лева.

OFFNews не може да научи повече подриобности, тъй като Николова в момента е на протеста срещу фалшифицирането на изборите, който тече пред ЦИК и около нея е много шумно. Призоваваме хората от Смолян, които са присъствали на срещата да споделят подробности на редакционния ни имейл offnews@offnews.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.07 2013 в 16:34

Тези глупости са за простотията, която впрочем ги излъчва - не си струва даже да се прочете...

12.05 2013 в 02:00

Лъжа е !!! Кибрита си е истински кибрит. От няма накъде вече се чудите каква малоумна лъжа да си изсмучете от пръстите.

Каква ви е целта ?
Народа не е толкова глупав да повярва на такива откровени измислици.

12.05 2013 в 00:28

Как може да пишете и да публикувате такива неверни доноси? Аз също получих такива агитационни материали и кибрит. Но никакви пари не е имало вътре. Това е поредната лъжа на много от мошенниците в България. Как може и вие като журналисти, да публикувате нещо което е неверно и най -вече не доказано. Но няма какво да се чудя, нали затова ви плащат, да хулите срещу всеки и всичко. Един ден Господ ще ви търси и на вас, а и на всеки отговорност за разпространяването на лъжи. Първо провери истината и тогава пиши. Това е обективност, другото е печалбарство и интриги. До скоро говорехте че Борисов ви притиска, а лъжехте и то се видя сега. Журналистите сте като политиците, днес сте така, утре сте обратно. Във всички медии се шири измамата. Навсякъде се шири измамата. Скоро Господ ще дойде и всеки ще получи това което е посял.