ДСБ: Министрите на Орешарски са партийни функционери и ренегати

Последна промяна на 31 май 2013 в 13:28 3148 16

Иван Костов и Радан Кънев, Снимка: БГНЕС
Иван Костов и Радан Кънев, Снимка: БГНЕС

Зад лъжата за „експертния“ характер на кабинета  се крият партийни функционери на БСП и ренегати, които представляват единствено частни олигархични интереси. Това пишат в позицията си по повод състава на кабинета "Орешарски" от ДСБ.

Тъмносините са категорични, че кабинетът на бившия финансов министър не е в състояние да извади страната от икономическата депресия и не може да се справи със социалната, демографска и духовна криза.

Хората на Костов предупреждават, че новото правителство не желае да работи за страната, а за собствените си интереси.

"Правителството „Орешарски” е продукт на   български и чуждестранни олигархични кръгове, които стояха зад създаването на Тройната коалиция. Техните интереси са противоположни на тези на българските граждани. Те няма да допуснат нови правила в антимонополното законодателство,  правосъдието, политиката по заетостта, образованието, енергетиката. Без  промяна в тези сфери, обществото ни е неспособно да се справи с пораженията, нанесени от управлението на Борисов", пишат от ДСБ.

Тъмносините обещават да защитават интересите на избирателите си, макар че не успяха да преминат 4-процентовата бариера, за да влязат в 42-рото Народно събрание.

"Ние от ДСБ разбираме новата си трудна, но изключително важна роля. Най-активната и модерна част от гражданите на България не са представени в Парламента. Те вече изразяват недоверието и възмущението си от състава на кабинета и безпринципното мнозинство зад него. Ние ще търсим доверието и подкрепата на тези граждани като категорична опозиция на правителството на лъжата", е позицията на десницата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.06 2013 в 09:16

Ако си информиран,трябва да ти е напълно ясно,че трябваше отдавна да е в затвора.

01.06 2013 в 09:16

За сведение на такива многознайковци,които сигурно са били още с памперси през 1996 год.-това беше поредният ФАЛИТ на България "благодарение "на некадърното и престъпно управление на БСП и Жан Виденов-агент Дунав-ако сте забравили да ви напомня.Приказките за активите на прословутите соц-мастодонти си бяха чиста опашата лъжа скалъпена от ченгетата.Кремиковци,БГА Балкан и още няколко такива бяха обявени за ЛИКВИДАЦИЯ от така наречената "Световна банка за развитие".Никой не обявява за ликвидация работещи предприятия!Тогава през 1997-2001 год. се стабилизира банковата система,бяха създадени повече от 600 000 работещи фирми на малкия и средния бизнес, и заплатите и пенсиите нарастваха с по 9% пролет и есен-минималната заплата от 3 долара през 1996 год. достигна 60 долара през 2001 год.Това правителство на ОДС -единственото УСПЕШНО за целия ни преход беше извън плановете и стратегията на ДС-ченгетата докараха Кобургота!И затова са всичките лъжи и мръсотии ,които ДС изсипва срещу Костов,и още продължават да хвърлят кал с послушния си лакей Кеворкян-агент Димитър,ако сте забравили ,да ви припомня...

01.06 2013 в 06:48

Дълговете са си дългове, схемите за саниране на едно предприятие са същите, независимо дали е на една, две, пет, десет, петдесет или сто години.

И са утвърдени, и работят, просто трябва да се използват.

Пише се „гуру“, а не „гуро“.

31.05 2013 в 17:54

Защо сравняваш корпоративен бизнес с вековна история с купчината тухли останали след недоносчето социализъм,както го наричаше твоят гуро Т.Живков!Айде по-сериозно!

31.05 2013 в 17:33

Демек, да си върнем Костов, при него си беше най-добре. Това сме го чували вече, преди обаче лафа беше с Тато.

А и как именно ще помогне? Бих искал да разбера. Щото Костов „помогна“ на България като в нея се вляха парите от търгашката приватизация и след левът вече беше стабилизиран от валутния борд.

Сега вече няма какво да продаде, че да вкара пак пари в държавата. Няма ги и лявата и дясната му ръка вис и сик, че да вкарват в държавата пари от продажба на дрога.

Как именно ще помогне, като прави молитви за дъжд на покрива на Парламента ли?

31.05 2013 в 17:24

трябваше и той да е при бареков в монтана, да ги поръсят и двамата

31.05 2013 в 17:23

А ти можеш ли? Щото ние сме виждали в private equity например купуване на предприятие със 760 мил. евро дългове за 1,5 млрд евро — продажбата на Grohe от BC Parterns на Texas Pacific Group (http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-43301988.html).

За leveraged byuout нещо чувал ли си? За стандартните нива на debt to equity в тази индустрия нещо знаеш ли?

Тия с дълговете не знам още колко години ще си мислите, че има шарани да ви ги вярват. Само хора, облажили се покрай тази скандална продажба, може да продължават да разправят как това предприятие било продаваемо само за един долар и нито цент повече.

31.05 2013 в 16:17

Лошото е, че всички платихме не за грешките (истински или мними) на Костов и ОДС от 1997-2001 г., а за лъжите, компроматите, измамите, обругаванията, злобата, омразата, алчността, арогантността, завистта, безмислеността, престъпността, глупостта, продажността и още много на дошлите след него Сакскобурготски, Първановци, Станишевци, Догановци, Борисовци, които не показаха как може да се управлява по-добре от Костов, как да се отиде отвъд неговите грешки и недостатъци, как да се създаде по-голямо благодентвие за народа по друг път, различен от пътя на Костов. Защото алтернативата на неговите успехи е пътят на неграмотни нищожества като Сидеров, което означава България да се върне в комунистическата клоака, от която народът начело с Костов и демократичната общност с толкова мъка се измъкна.

31.05 2013 в 15:31

А ти можеш да ходиш да се скриеш някъде, плужек

31.05 2013 в 15:29

Яж лайна Костов, говедо безподобно. Спри да хвърляш кал и ходи да умираш някъде, нагледах ти се на мазната мутра!