Добрин Тодоров: Дарявам хонорара от протестите на Мая Манолова

Добрин Тодоров Последна промяна на 16 септември 2013 в 11:12 15591 26

Добрин Тодоров. Снимка: Цочо Бояджиев
Добрин Тодоров. Снимка: Цочо Бояджиев

ДО СПОНСОРИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ КАБИНЕТА „ОРЕШАРСКИ”

ДО Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА – ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС

  

ЗАЯВЛЕНИЕ

за безвъзмездно преотстъпване на парични средства

от Добрин Тодоров, университетски преподавател

 

Драги спомоществователи – които и да сте,

От публично изявление на г-жа Мая Манолова – народен представител от „Коалиция за България”, направено на 13.09.2013 г. пред български медии, разбрах, че заплащането на хонорари на участниците в горепосочените протестни действия е безспорен факт. Тъй като редовно ги посещавам (мога да го докажа чрез свидетели) – имам не по-малко от 2/3 присъствие, т.е. около 60 трудодни, а надницата за еднократно участие на отделен граждани е 50 лв., то с настоящото заявление ви делегирам правото да преведете по сметка на г-жа Манолова полагащите ми се 3000 лв. (Моля да не ми правите удръжки за отсъствията от работа през дните, когато не изпълнявах трудовите си задължения по улиците на гр. София, тъй като това стана по уважителни причини, макар и да не мога да представя извинителни бележки не смятам, че става дума за самоотлъчки.) Отказвам се от претенции за възстановяване на досега направените от мен разходи във връзка със споменатата ми народополезна дейност – закупуване на два билета за градски транспорт и бутилка минерална вода ежедневно, както на знаме на ЕС и свирка – еднократно. Моля след предоставяне на средствата да ме уведомите кога и къде следва да се явя за попълване на нужните документи относно предвидената за получаване от мен сума, тъй щото да я декларирам по надлежния ред пред НАП и да платя дължимия данък върху нея.

 

Скъпа г-жо Манолова,

Като вярвам в безусловната достоверност на Вашето заявление като депутат и респектиран от високоотговорната държавна длъжност, която заемате в Р България – заместник-председател на Народното събрание, Ви моля да пренасочите средствата, които ми се полагат като хонорар за моето участие в антиправителствените протести от лятото и есента на настоящата година, за нуждите на децата във Вашия избирателен район, лишени от родителска грижа. Ще Ви бъда признателен, ако своевременно ме уведомите за това как са похарчени тези средства, за да преценя дали да използвам бъдещи подобни постъпления за тази благотворителна цел.

Предварително Ви благодаря за съдействието и се извинявам за причиненото Ви неудобство. 

14.09.2013 г.                                                                                             С признателност,

София                                                                                                            Д. Тодоров 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.09 2013 в 14:24

Вие - гражданинът, някога дарявал ли сте? Аз - да. Много пъти и винаги анонимно. И ще продължавам. С това хората не се подиграват, макар и "изтънчено", с чувство за хумор като университетския преподавател!
И още: на никой от политиците не вярвам от години.
Явно друг е с промит мозък, а и изобщо не си разбрал защо съм писала тук.

18.09 2013 в 10:12

Вие - Възмутената- сте типичен пример на промит мозък. Кавото кажат някой извеснти лъжкини в Парламента , безусловно им вярвате. Както беше казал едно време един нарочен за Цар - Вервайте ми.

17.09 2013 в 10:03

На Мая дори виртуални и несъществуващи пари не дарявам , защото е лъжкиня от най- долен порядък ....Мразя ги безплатно, а тя да си намери кой да я обича безплатно !!!!

17.09 2013 в 01:56

Един от гардовете разправяше че е имало и професионалистки на партито ама Мая им скрила шапките на всички!!

<em>Коментарът бе редактиран заради нецензурно съдържание. Моля, въздържайте се!</em>

17.09 2013 в 00:30

<em>Коментарът бе изтрит заради нецензурно съдържание.</em>

17.09 2013 в 00:12

Моля, да се престане с темата за парите и и на кого колко е платено. Може да ме обявите за наивна и глупава, но мисля, че всички, независимо от убежденията си, пишат в сайтовете абсолютно доброволно и безвъзмездно. Явно имат повече свободно време и се информират основно от Интернет. И аз прописах, след като останах без работа. Тази тема вече е доста изтъркана, безинтересна и брадясала. Колкото до протестиращите също се съмнявам, че някой им плаща, но ако се забавляваме и акцентираме на това значи нямаме вече какво да кажем.

16.09 2013 в 19:59

Aма Вие да не би да имате мнение? Освен простотия,нищо друго не прозира през думите Ви.Защо не се изказвате само наум?Ще си направите голяма услуга!!!

16.09 2013 в 19:58

Няма да разбереш. Това е недостижимо за червените глисти като теб. Провери в нета колко мозък имат глистите като теб. :-)

16.09 2013 в 19:56

Напълно съм съгласен с теб! Да се стигне твоето ниво на простотия е непосилно!

16.09 2013 в 19:53

Колкото и да е тъп не може да се мери с теб! Ти си недостижим!