Депутат цитира OFFNews от трибуната на парламента

27 юни 2012 в 12:54 2408 3

Петър Курумбашев. Снимка: БГНЕС
Петър Курумбашев. Снимка: БГНЕС

Депутат цитира OFFNews.bg от трибуната на парламента по време на дебатите около ветото на президента върху промените върху закона за горите.

"bTV отразява тенденциозно протестите, но това не е незаконно", беше заглавието, на което се позова Петър Курумбашев от "Коалиция за България" в изказването си в пленарната зала. Неговата теза е, че ситуацията около протестите срещу закона за горите е първата сериозна битка между традиционните и електронните медии.

За първи път от няколко години си спомних, че СЕМ съществува. Казвам го като човек, който десет години е работил в медии. По време на управлението на ГЕРБ бях забравил, че СЕМ работи. И как си припомних? Вчера четох, че bTV отразявала протестите тенденциозно, но това не било незаконно.

Така депутатът Петър Курумбашев цитира OFFNews.bg по време на дебатите около ветото на президента върху промените в Закона за горите.

Между другото, ситуацията около тези протести бе и първата сериозна битка между традиционните и електронните медии, допълни той.

Според Курумбашев някои медии са договорили позициите си в отразяването на протеста:

Може да затворите очите на една-две медии, но не можете да затворите очите на народа, допълни още депутатът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!