Борисов: Ако ГЕРБ спечели, пак ще има пари за всички

Елица Мартинова 30 април 2013 в 13:30 3384 21

ГЕРБ в Първомай, Снимка: ГЕРБ
ГЕРБ в Първомай, Снимка: ГЕРБ

„Както досега, дори и в най-голямата криза, правителството на ГЕРБ е отделяло пари за всички браншове. Ако спечелим изборите – отново ще осигурим пари и за тютюнопроизводителите, и за зърнопроизводителите, и за зеленчукопроизводителите, за всички“, заяви пред стотици привърженици на ГЕРБ в Първомай експремиерът и лидер на партията Бойко Борисов.

За пример той даде тютюнопроизводството. По думите му преди кабинета на ГЕРБ хората от бранша са били в пълна изолация.

„А ние само за три години реформирахме сектора и плащахме на хората колкото изкарват. Всяка година плащахме по над 80 милиона лева във време на криза. За зърнопроизводителите сме осигурили и за следващата година над 2 милиарда лева“, изтъкна още Борисов.

Той благодари на всички хора, които са дошли, за да подкрепят ГЕРБ и подчерта, че не се страхува от паралелното преброяване. По думите му масовата подкрепа за бившите управляващи личи при посещенията им във всеки град.

„Благодаря на всички, че сте дошли на площада в Първомай и ще помогнете и за паралелното преброяване. Хубаво е, че някои ще броят паралелно, и с вас на площада няма да могат после да оспорят резултатите от изборите. Затова моля медиите – само да снимат площадите и хората по тях и после – да дадат снимките на паралелното преброяване“, призова експремиерът.

Според Борисов в предизборните кампании винаги се използват „флашки и папки“, но хората имат инстинкт и знаят на кого да вярват.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!