Борисов: Цветанов не би ме слушал в тоалетната

29 април 2013 в 21:08 5987 21

Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС

"Не виждам логика Цветанов да подслушва, а да излизат записи от тоалетната ми". Това заяви по време на посещение в Ямбол експремиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Очаквах ежедневните компромати да отблъснат хората от нас, но това не се случва. Това, че всички са срещу нас, означава, че или сме много лоши, или сме най-добрите от всички, посочи Борисов. 

Станишев ще поръча австрийска фирма да идва да брои изборите, защото били нечестни. Аз ще ги помоля да вземат от медиите кадрите на всички площади, където сме били, да преброят хората и ще видят, че резултатите от изборите ще бъдат категорично в полза на ГЕРБ, посочи Борисов.

Пълните площади и подкрепата на хората са това, което го карало да продължи напред. "Винаги съм бил човек като вас. И до край си останах такъв и ще бъда такъв. Средно на ден давам по 5-10 хиляди автографа на деца. Това ми дава увереност", каза Бойко Борисов.

С магистрала „Тракия“, а малко по-нагоре и с „Марица“ Ямбол е вече центърът на България, а не отдалечена, крайна точка. По думите му по времето, когато е бил главен секретар на МВР, Ямбол е бил вцепенен от страх заради поредица от убийства на таксиметрови шофьори. Тогава работихме денонощно и задържахме убийците. Градът си отдъхна. Още от тогава като дойда в Ямбол, знам, че съм направил едно добро дело. Сега, когато видях и магистрала „Тракия“ как върви към Бургас, съм убеден, че Ямбол ще има пристанище след около 35-40 дни, посочи Борисов.

Председателят на ГЕРБ обясни, че ще задели пари за спортни зали в Ямбол и Русе, защото „това са залите, за които е обещал“, а в София и Пловдив тези зали са вече факт.

Борисов се похвали и с европейските средства, привлечени за строежа на АМ „Тракия“.„Сега всички българи са дали само 20 % за построяването на автомагистралата, а другите 80 % са от европейска солидарност”, допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews