БНТ посвещава цялата неделя на финала на "Под прикритие"

14 февруари 2013 в 15:08 2751 2

Джаро. Какво ще се случи на финала на сезон 3 и ще има ли и номер 4, са най-често задаваните въпроси от феновете. СНИМКА: БНТ
Джаро. Какво ще се случи на финала на сезон 3 и ще има ли и номер 4, са най-често задаваните въпроси от феновете. СНИМКА: БНТ

БНТ ще посвети целия неделен ден, 17 февруари, на очаквания с огромен интерес финал на сериала "Под прикритие 3".

Подгряването на развръзката в трети сезон стартира още в петък в "Денят започва с култура", където ще гостуват продуцентите от „Камера” Димитър Митовски, Димитър Гочев, Росен Цанков.

В събота сутрин в „Животът и други неща” политическите сюжети в киното ще коментират програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова, продуцентът Димитър Митовски и директорът на HBO България Димитър Нойков.

Съботната вечер е запазена за Здравно Киселов–Косъма, който бе убит в предпоследния епизод. В ефира на „Срещу новините” актьорът Александър Сано ще разкаже как се смесват в един човек образите на гангстер в сериал, на музикант и на водещ по националната телевизия. 

В „Денят започва в неделя” пък ще гостува актьорът Захари Бахаров, който ще разкаже за екранната раздяла на Иво Андонов с Куката, както и кой спечели и кой загуби от нея. В обедната емисия „По света и у нас” в неделя от 12:30 ч зрителите ще видят репортаж с фенове на сериала от затвора в Казичане, както и пряко включване на консултанта на сериала Слави Ангелов от Женския пазар, където беше прострелян Косъма.

Финалната серия на "Под прикритие" започва в 20:45 ч в неделя.

Веднага след него пък в предаването на Искра Ангелова "Нощни птици" ще гостува режисьорът на сериала Виктор Божинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки