Бензиностанция и гори на виртуалната витрина на НАП

31 януари 2013 в 13:12 2319 2

НАП
НАП

Активи с обща начална цена около 5 млн. лв. продава Националната агенция по приходите чрез новия си онлайн портал. На виртуалния битпазар от конфискувани вещи сега са извадени 259 вещи и активи за 4,897. В онлайн портала желаещите могат чрез търг да купят жилища, автомобили, парцели, магазини, машини и дори  бензиностанция на цени под пазарните. Вещите са били на длъжници на данъчната агенция или конфискувани и отнети в нейна полза активи.

Желаещите да участват в търговете трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от началната тръжна цена за всеки от "артикулите". Депозитът може да се плати онлайн.

Списъкът с вещите, които НАП продава, ще се актуализира всеки ден, съобщиха от приходната агенция. Сега най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти в страната и на тези за леки и товарни автомобили. На сайта се продават коли със стартова цена под 1000 лв., има медицинска и дървообработваща техника, отпадъци от цветни и черни метали. Там може да се наддава и за парцели с широколистни гори в с. Арбанаси. 

Пълните текстове на обявите за продажба на имоти в Банско, Ахтопол, колекционерски ретро автомобили - Додж Флуид Драйф, Пакард Ултраматик, както и други, могат да се видят на интернет страницата на НАП в рубриката „Продажби”. Там са записани и условията за участие и провеждане на търговете с тайно и явно наддаване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!