Тестовете на OFFRoad-Bulgaria: Покривна палатка YAKIMA

OFFRoad-Bulgaria.com 08 ноември 2020 в 12:06 16245 3

За покривните палатки в нашия форум OFFRoad-Bulgaria.com сме коментирали много. Има чудесни ревюта и коментари от първо, второ, трето и ЕЖК лице. В последните години с неоценимата помощ на народите от Поднебесната империя се нароиха много производители във всички ценови класове и широк диапазон на качеството. Всички знаем, че евтините и качествените неща се продават в различни магазини и на различни рафтове. Конструктивно повечето варианти са варианти на 4-5 изпитани и наложили се конструкции, всяка с предимствата и недостатъците си.

Темата не е да провокирам религиозни вражди от рода на канонианство VS никонианство или тойотианство VS нисаниянство и т.н., просто споделям впечетления от един кратък тест, дано да са полезни, за когото трябва.

YAKIMA винаги съм ги свързвал с огромното им разнообразие от хардуер за пренос на допълнителен багаж с всякакви автомобили.

Безспорна е силата им в най-хубавите решения за багажни системи, рейлинг, вело-лодко-гардеробопренасяне. За който не знае, имат в гамата си и RTT /иначе казано - покривни палатки/.

Имам удоволствието да ви представя едно скромно ревю на двуместната трисезонна SkyRise2 small, любезно предоставена ми от магазина за яките неща, т.е. магазина за YAKIMA.

Палатката е в група на високия клас СофтШел палатките, т.е. не е черупкова. Позиционира се в средния към високия ценови диапазон и точно затова ми се искаше да проверя защо, как. Огромна благодарност на YAKIMA-България за предоставената възможност.

Палатката я тествах нарочно на "Хилядолетния сокол", т.е Субару Легаси от миналия век, а какво показа теста можете да прочетете в OFFRoad-Bulgaria.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10372

3

elbarbudo

07.11 2020 в 15:15

Или се катериш по стълбата и спиш вътре ?

10372

2

elbarbudo

07.11 2020 в 15:14

За какво служи тая палатка, да ти пази колата ли?

3232

1

tarabata

07.11 2020 в 11:46

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА колата ти струва колкото палатката ХАХАХАХАХАХАХАХ, `айде в ляво!