Коментарът на НЕ!Новините: Баретата играе себе си в "Под прикритие"

Владимир Йончев 29 януари 2013 в 12:18 6286 1

Баретата ще е в ролята на себе си във филма, като ще е свидетел по делото между Петър Туджаров и Иво Андонов в спор за 2 декара ниви в Чипровци.
Баретата ще е в ролята на себе си във филма, като ще е свидетел по делото между Петър Туджаров и Иво Андонов в спор за 2 декара ниви в Чипровци.

Стрелбата срещу Златко Баретата веднага даде вдъхновение на Не!Новините. Публикуваме статията с предупреждение все пак да погледнете името на сайта, ако имате съмнения в достоверността на информацията. 

Новината, че един от все още живите хора с прякори в страната е бил прострелян пред Съдебната палата тази сутрин, се оказа не съвсем истина, след като инцидентът е фрагмент от сериала “Под прикритие” и е бил заснет с 4 камери, една от които на релси.

Както е известно, в истинския живот Златко Баретата е обвиняем по дело за вършене на лоши неща, но не от оня тип, дето крадеш кокошка и те тикват веднага в затвора, а от тоя тип, дето няколко години вършиш какво ли не и после няколко години те съдят къде ли не.

"Златко е ключов свидетел по дело между Джаро и Иво Андонов за 2 декара ниви в Чипровци. Единият иска да ги засее с рапица, а другият иска земята да е с чери-доматки. Доста е напрегнато, а Баретата е непредвидим. Мистерията за зрителя е кой точно е поръчал убийството и кой - пожара в сградата срещу Съдебната. Баретата ще се появи във филма още тази неделя, но има 4-5 епизода до нападението срещу него" - обяви създателят и продуцент на сериала Димитър Митовски.

Златко Баретата е само част от плана във филма да вземат участие поне веднъж всички българи, като за целта сериалът ще бъде 73 сезона.

В други новини от света на шоубизнеса - Митьо Пищова написа книга.

zhelyo

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!