Вижте този клип. После този. За да знаете защо няма да стигнем германците

На вниманието на родните политици и бизнес

OFFNews 24 май 2019 в 16:55 14002 6

Снимка hurriyetdailynews.com

Дитер Цетше.

Вижте този клип. Той е на ПП "Възраждане". В него лирическият герой разстрелва депутати.

Кадрите в него са взети от сериала "Слуга на народа", в който главната роля играе новият президент на Украйна Володимир Зеленски.

Възможно е част от гласовете за Зеленски да са дошли заради тези кадри. Възможно е даже те да вдигнат процента на "Възраждане".

Вероятно на мнозина им е минавало в главата, че това е начинът да се оправим.

Не, не е това начинът. Това е украинският модел, в който едните набиват (или избива) другите, после вторите набиват първите, после първите набиват вторите и така до края на света.

А сега вижте този клип.

Той е за Дитер Цетше, шефът на компанията "Даймлер", която притежава "Мерцедес-Бенц".

В понеделник беше последният му работен ден след 40 години, отдадени на автомобилния гигант, 13 от които начело.

За да отдаде почит на своя конкурент, от БМВ пуснаха реклама, в която се сбогуват с него. В нея се вижда как Цетше е аплодиран от служителите си в последния си работен ден, как сваля пропуска си за сградата, сбогува се и си отива у дома. Дотам той е откаран от шофьор с "Мерцедес" S-класа.

Когато шофьорът си отива, бившият директор на "Мерцедес-Бенц" влиза у дома, отваря вратата на гаража си и... потегля с BMW i8 Roadster на фона на думите "Най-сетне свободен".

Закачливото видео завършва с думите "Благодарим Ви, Дитер Цетше, за дългите години на вдъхновяваща конкуренция".

Това не е първият път, в който автомобилните гиганти се задяват взаимно в рекламите си. От години наред те се закачат по видеа, билборди и интервюта, но винаги запазвайки добрия тон и уважение едни към други.

Сега пак вижте първият клип.

Всъщност сигурни ли сте, че изобщо искате да го видите пак?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10372

6

elbarbudo

26.05 2019 в 12:31

Да разбирам ли, че господин зеленски и другите видни украински политици които ни хвалите всекидневно от 2014-та насам са боклуци и антиевропейци?

13214

5

XR4

24.05 2019 в 22:54

re:rrr1

Абсолютно същото си помислих и аз(просто колегата ме е изпреварил)-смешна, жалка, фашизоидна и солидно подплатена с рубли партийка, с водач с очевидни психически отклонения(или посто гнусен, долен продажник готов да ближе руски задници за рубли), но за сметка на това партийка изключително вреслива, не е причина да се поставят етикети върху един цал народ.
Тоя мач вече сме го играли....с болния лидер.Кремльовците толкова ли не разбраха, че българите далеч не са толкова наивни колкото ингилизите или унгарците??? Не нам!!!

77927

4

El Commandante

24.05 2019 в 22:49

Мислех да кажа нещо, ама юзъра rrr11 вече приключи темата, тъй че няма нужда.

4245

3

rrr11

24.05 2019 в 20:22

Значи от една малоумна предизборна реклама на партийка с 1-2% избиратели, и от една реклама на БМВ, си направихте извод за германския и българския народ. По-голяма тъпотия скоро не бях чел.

4040

2

Нико

24.05 2019 в 20:01


Едва ли толкова много фантазии, подобни на тази витаят из главите на останалите европейци. Казано с прости думи: това са си заслужили нашите "байганьовци-депутати" да им желаят от сърце сънародниците.



9515

1

emovla

24.05 2019 в 17:29

Е да де, ама на времето комунистите са изтрепали политическия елит и и до сега са на власт...