Цветанов: Алексей беше посредник между Борисов и Кирил Петков

OFFNews 17 август 2023 в 09:37 8504 2

Цветан Цветанов

Снимка РБ архив

Цветан Цветанов

Алексей Петров беше посредник за сближаването на Бойко Борисов и Кирил Петков, беше посредник за съставянето на правителство. 

Това заяви бившият министър на МВР и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, като коментира убийството на Алексей Петров вчера, по Нова тв.

Самият Алексей Петров е споделял, че е правил подобна среща - между Борисов и Кирил Петков - и това е ясно, че е факт. Да не забравяме, че познавам добре отношенията на Борисов с Алексей и припомням, че е имал съвместна фирма с Алексей в един период от време, обясни Цветанов.

През всичките тези години той имаше възможност да печели съратници във всичко, което иска да постигне, допълни Цветанов. Повече от 20 години Петров имаше възможността да въздейства, така че при всички положения има доста натрупано напрежение спрямо него от представители на организираната престъпност и на икономически кръгове, които той може би е засягал. А близостта му с бащата на Кирил Петров е много странна за мен, както и сближаването на Петков и Борисов в последните месеци, заяви още Цветан Цветанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

605

2

avitohol

17.08 2023 в 10:28

Тоз образ мамин, от всичките които днес бяха поканени във телевизиите да се мазнят и да хвалят Алексей Петров единствен каза малко истини сутринта по НОВА.
... Не забравяйте, че Алексей имаше обща фирма със Бойко и не забравяйте че има общи бизнес интереси със бащата на Кирилчо фурнджийската лопата.

22548

1

dolivo

17.08 2023 в 09:43

тоз лумпен откъде изпълзя?
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика