Quantcast

Пиян мъж би лекар във врачанската болница

OFFNews Последна промяна на 26 декември 2014 в 17:34 7902 12

Пиян мъж би лекар във врачанската болница

Пиян мъж вилня в спешното отделение на врачанската болница тази нощ, съобщава bTV.

Час след полунощ 30-годишен мъж дошъл с дъщеря си и поискал преглед заради високата температура на детето. В този момент обаче дежурният лекар приемал друго дете и помолил бащата да изчака.

Разяреният родител обаче се опитал да се саморазправи с медика и с охраната. Когато разбрал, че е извикана полиция, изчезнал.

Впоследствие мъжът е арестуван и осъден за хулиганство по бързата процедура.

Нападенията срещу медици през последните седмици накараха здравния министър д-р Петър Москов да поиска линейките да ходят на рискови адреси само при гарантирана безопасност за медицинския персонал.

В същото време, не са редки случаите, в които пияни или афектирани хора нападат медици и в сградите на болници.

Това е поредното посегателство над лекар. Миналия петък мъж от Перник преби лекар, защото не успял да съживи съпругата му. Два дни преди Бъдни вечер, отново в Перник, пиян младеж посегна на медици от спешната помощ в града.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.12 2014 в 13:33

А, така, бийте ги! После, само да не мрънкате и ревете, че 8-годишно дете било починало, защото нямало детски хирург на разположение в болницата?!? Негодяи, с негодяи, бийте, бре, после мрете като кучета!

29.12 2014 в 08:57

До stratsimir6:Промяната в обществото трябва да започне от долу на горе.Всеки човек трябва да види първо проблемите в собственото си поведение и да се постарае да ги отстрани по един или друг начин, да не се интересува само от себе си, свободата му да се разспростира до там, че да не нарушава правата на другите, тогава ще има истинска промяна в обществото.

28.12 2014 в 19:19

За всичко случващо се вина носят некадърните български политици заедно с некадърната си анти народна политика ! ПИТАМ ..... Какво хубаво са свършили за тези 25 години ПРЕХОД ??? НИЩО !!! Само РАЗРУХА , ГЛАД и МИЗЕРИЯ . Затова, дами и господа , не се чудете за случващото се , то е последствие добрата ПОЛИТИКА !!!

27.12 2014 в 15:58

#1 "пиян българин ли или само пиян мъж? :)"

Най-вероятно е пиян ИНДОбългарин, но напоследък медиите ги е страх и "ром" да напишат!

27.12 2014 в 09:51

Понеже до тук я докарахме-всички спорове и проблеми,да си ги решаваме с БОЙ,особено пък на пияна глава.Чудничко.
В материала е написано,че точно в този миг,лекарят е приемал др.дете.Какво,да го зареже него,за да окаже помощ на другото ли!?
Понеже,все повече лекари,особено младите,напускат страната,след десетина години,ще ходите за температура в Хамбург,напр.Пък да видим,дали там,пияни пациенти вилнеят по този начин.Тук ги бийте,душете,псувайте....после,нямало доктори.Ами кой нормален ще търпи всичко това за жълти стотинки!?

27.12 2014 в 01:40

До 5 Хххх - Ако наистина мислиш така, като се разболее детето ти, вместо да се обаждаш на гаднярите от Бърза помощ, отиди в циганската махала и потърси Зюмбюлка баячката.Само внимавай да не те отупат, ако не й платиш достатйчно!

26.12 2014 в 21:54

и охраната не е могла да се справи пиян циганин ли отново е бил?Ами ако охраната е от 60-70 годишни сигурно няма да може.я да са някои млади да видим как ще вилнее пияницата.

26.12 2014 в 20:49

Не е нормално дасе бият лекарите ..... Но е факт ,че 90% са безсърдечни и гадни и неим дреме за пациентите. Стига стеги правили на жертви и невинни душици.

26.12 2014 в 18:10

Напоследък като чета тези новини ми отнема малко време докато установя, че гражданинът не е обикновен гражданин, а е от онези, които живеят без да работят, на гърба на данъкоплатеца, издържа се от социални и детски осигуровки и е пенсионер по инвалидност.

26.12 2014 в 17:59

Пияница от Хелзинския комитет...За статистиката на МВР където не правила такава!