Перничанин нахлу в училище и наби съученик на сина си

OFFNews 05 юни 2015 в 14:55 6362 8

41-годишен мъж от Перник е задържан, след като нахлул в училището на сина си и набил негов съученик. С намесата на учителите и подадения сигнал в полицията е предотвратено разрастването на саморазправата, пише "Дарик".

В полицията сигналът е подаден от помощник-директора на учебното заведение за това, че родител на един от учениците в школото влязъл и ударил съученик на сина му. Незабавно на място пристигнали полицаи от Първо РУ-Перник, които задържали 41-годишния мъж от Перник.

Разяреният родител се саморазправил със съученика на сина му и отправял нецензурни думи и заплахи към учителите. Най-вероятно става въпрос за спречкване между двете деца, което възрастният се опитал да реши по незаконен начин.

По информация на запознати, става въпрос за шестокласници. За случая са уведомени Отдела за закрила на детето в Перник и Районната прокуратура.

Предприети са съответните процесуално-следствени действия, за изясняване на инцидента. В работата са включени и инспектори от Детска педагогическа стая.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови