Котки бяха отровени с антифриз в Бургас

OFFNews - Бургас 03 юни 2017 в 14:43 8351 2

Снимка marica.bg

Няколко котки са починали, след като са били отровени с антифриз в Бургас. Инцидентът е станал в началото на седмицата, пред 21 блок в комплекс „Лазур“, а за него сигнализира Неда Недина от „Милосърдни сърца“.

Недина получава обаждане от жена, която храни животните. Когато тя се прибрала от работа, видяла, че част от останалата храна е осветена в син цвят. След това се обадила, че намерила две от котките, които се гърчели от болка. Неда Недина взела животните, закарали ги във ветеринарна клиника, но те починали. Загинали са котка – майка и три от малките й.

Полицията се е самосезирала по случая и го проверява, добави Недина.

В Бургас е имало и други подобни случаи, но когато сме ги намирали в начален стадий, сме успявали да ги спасим, поясни жената. Има и няколко, при които не успяхме да се намесим навреме и животните починаха, каза Недина и добави, че всичките инциденти са били в комплекс "Лазур".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

2

Лопе де Вега

03.06 2017 в 15:35

Амен, Проф! Само натурална гад може да направи такова нещо. Бедните котета не са виновни за нищо. Все пак да уточним. Пред блок..., това значи, че са хранени на улицата от някоя полупобъркана любителка на котките. Тези хора обичат животните, но не си ги прибират в къщи за да се грижат пълноценно за тях, а им създават условия да се размножават безконтролно навън. Не мога да приема това поведение и смятам, че такава "любов" вреди на всички.

Поздрав!








 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки