Мария Бакалова и Себастиан Стан - партньори в шпионска комедия

OFFNews 12 април 2023 в 13:34 3713 0

екип на филма

Снимка Скрийншот

От ляво надясно: Себастиан Стан, Мария Бакалова, Джени Бикс и Пол Фейг

Мария Бакалова и холивудският ѝ колега актьорът Себастиан Стан ще си партнират в шпионска комедия. Проектът е на студио "Парамаунт" и е в ранен етап, но сюжетът се базира на преживелиците на неуспешен двоен агент, съобщи "Дедлайн". 

Оригиналният сценарий е на Джени Бикс, която стана известна с филма "Най-великият шоумен". За режисьор на филма се спряга името на Пол Фейг, създал комедиите "Шаферки", "Ловци на духове 3" и "Шпиони".

Себастиан Стан е познат с ролите си на Картър Бейзен в "Клюкарка" и Ти Джей Хамънд в "Политически животни". Има номинации за награди "Еми" и "Златен глобус". Той е част и от киновселената на "Марвел". Участва в "Капитан Америка: Първият отмъстител" (2011 г.), "Капитан Америка: Зимният войник" (2014), "Капитан Америка: Гражданска война" (2016) и "Черната пантера" (2018).

Мария Бакалова доби звезден статут в Холивуд с участието си в "Борат 2" на Саша Барън Коен. Ролята ѝ донесе и номинация за "Оскар" в категорията за поддържаща роля. Бакалова се снима и в продуцирания от София Копола Fairyland. Българската актриса също влезе в киновселената на "Марвел" след като озвучи кучето Космо в "Пазителите на галактиката 3", който ще тръгне по кината в началото на май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови