Краят на приказката с Бен? Дженифър Лопес внезапно отмени турнето си

Габриела Зафирова 03 юни 2024 в 14:17 3385 0

Дженифър Лопез

Снимка Getty images

Дженифър Лопез на премиерата на филма с нейно участие Atlas

Певицата Дженифър Лопес не е в най-добрата си форма в момента. Тя сподели пред феновете си, че се чувства "опустошена", след като се наложи да отмени турнето си This Is Me... Live tour. Медии твърдят, че причината са проблеми в брака ѝ с бен Афлек, на кого всъщност бе посветено турнето и алумът ѝ.

Компанията за продажба на билети Live Nation обяви през изминалата седмица в петък, че концертите на певицата за 2024 г. се отмененят, като съобщи, че Дженифър Лопес „си взима почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“. От своя страна, самата певица написа обръщение на почитателите си в уебсайта On the Jlo: „Аз съм напълно отчаяна и опустошена, че ви разочаровах“, добавяйки, че „Не бих направила това, ако не чувствах, че е абсолютно необходимо“. Звездата също така написа: "Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Обичам ви всички толкова много. До следващия път".

Отмяната на турнето идва на фона на продължаващите спекулации за състоянието на брака на Лопес с актьора Бен Афлек. Освен това имаше и доста слухове за слаби продажби на билети за поредицата от концерти.
Live Nation (компанията за продажба на билети) увери всички вече закупили билети в изявление, че ще възстановени автоматично парите им.

Турнето идва след деветия студиен албум на Лопес This Is Me... Now, който беше издаден 20 години след хитовия ѝ албум This Is Me... Then.

Това е първият албум на певицата от пет години насам. Стартирайки в Орландо на 26 юни, двумесечното турне в Северна Америка трябваше да приключи в Хюстън в края на август.

Миналият месец в Netflix беше примиерата на най-новия филм с нейно участие – Atlas. Филмът, засягащ темата за изкуствения интелект и неговото развитие, се радва на силен интерес от зрителите, тъй като вече е сред най-гледаните в стрийминг платформите на територията на 55 страни.

На пресконференция за неговата премиера през изминалата седмица, Лопес отхвърли въпроса за проблеми в брака ѝ. Тя беше попитана дали евентуалният ѝ развод с Афлек е истина, на което тя не отговори директно.

Двойката беше видяна за последно заедно миналата седмица на церемонията по дипломирането на дъщерята на Афлек - Вайлет, когато отношенията им са били много обтегнати. Двамата са женени от юли 2022 г., но през последните месеци са засичани все по-рядко заедно на публични места. Силно впечатление направи това, че на тазгодишния бал "Мет Гала" певицата също се появи сама.

    Габриела Зафирова

    Габриела Зафирова е студент по журналистика в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и стажант-репортер в OFFNews.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх