Хороскоп 07-13.01. - Овни и Деви готови за сътрудничество, Козирози и Близнаци да избягват спорове

Антония Мечкова Последна промяна на 07 януари 2023 в 07:00 22059 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието е динамично, но за осъществяване на идеи май ще чакате. От Ивановден Овните да обърнат повече внимание на роднини, приятели, колеги, скоро някои от тях ще имат важна роля за кариерата им. В понеделник пестете, заради доходите може да приемете по-рутинна работа, да се включите в екип, като се откажете от свой проект. Усилията ви ще дават плод от вторник, обаче прокарвайте виждания с такт, в четвъртък не се налагайте, колкото и да сте умели, находчиви. Мнозина получават шанс за изява, а и в любовта им тръгва.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас - спокоен период, може да си позволите повече отдих, а и празнични поводи бол. Още от уикенда Телците да се съобразят с желания на близки, в понеделник стари проблеми може да ги накарат да се затворят в себе си, да не споделят вълнения, намерения. От вторник до четвъртък сериозно обмислете план за действие, а и дали да направите компромис с хора, които доскоро ви създаваха разни спънки. Някои не прощават, бързат с решения в сряда. В петък ще си проличи дали не са погрешни. И за лични неща крачката назад е трудна.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубаво 7-дневие, но е отредено за ремонти, пътища, проучване на нови данни, запознанства. От уикенда Близнаците ще заложат на прецизността, детайлите сега са решаващи и за рутинни дела, какво остава за начинания. От понеделник до четвъртък в дейността ви са вероятни сериозни промени, във вторник-сряда може да намерите подходящи партньори или да попаднете на по-плодоносно поле. За някои е важно, че печелят доверието и на шефове, и на подчинени. В петък обаче избягвайте компании и съветници, време е за лични равносметки.

РАК (21.06 – 21.07)

Период празничен и твърде динамичен за вас. От уикенда Раците нека да не се претоварват с ангажименти в работата и вкъщи, имат достатъчно. Понеделник ви изправя пред пречки, но вие упорствате, а във вторник помагате на колеги и близки да се справят със своите. Вероятно така ще се зародят партньорства и приятелства. В работата ще са нужни и епизодични услуги, не ограничавайте контактите само до обичани. В петък се очертават още срещи, сега преливате от емоции, нали вашите дела и доходи са ОК. Е, да не ви откъсват от кръга ви.

продължава на стр. 2

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови