Ерос Рамацоти и красивата Марика се разделят

OFFNews 29 юли 2019 в 10:33 3737 0

Певецът Ерос Рамацоти и съпругата му Марика Пелегринери слагат край на петгодишния си брак. Двамата обявиха раздялата си още в началото на месеца, но сякаш никой не повярва. Двойката обаче разпространи официална позиция и помоли за спокойствие и право на личен живот, съобщава Дарик.

„Това бяха 10 прекрасни години. Заедно изградихме прекрасно семейство и бяхме щастливи по незабравим начин“, заявиха двамата. „Спокойни сме в избора, който е споделен, и ще продължим да се виждаме често“, допълниха те.

Ерос и Марика се срещат по щастлива случайност през 2009 г. 55-годишният певец и 31-годишната Марика се ожениха пет години по-късно - през 2014 г. Тогава те събраха близки и приятели в красивото имение Вила Спарина в град Монтеротондо, близо до Рим. А освен от стилната церемония гостите останаха впечатлени от избора на булката. Марика сияеше в шикозна и феерична рокля, изрисувана с петолиния и ноти.

Сега Ерос и Марика изтъкват, че любовта, която са изпитвали един към друг, се е трансформирала, но остава, и ще остане непокътнато взаимното им уважение. Двамата ще продължат заедно да отглеждат двете си деца - Рафаела Мари и Габрио Тулио.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови