Елън Дедженерис спира шоуто си

OFFNews 13 май 2021 в 11:24 2540 0

Снимка flickr/CC BY-SA 2.0 Generic

Елън Дедженерис съобщи пред списание The Hollywood Reporter, че планира да прекрати дългогодишното си дневно токшоу през 2022 година.

„Когато си креативен човек, непрекъснато трябва да бъдеш предизвикан - и колкото и страхотно да е това шоу, колкото и да е забавно, просто вече не е предизвикателство“, каза Дедженерис в интервю, публикувано в сряда. Впоследствие неин представител потвърди новината пред CNN.

"Шоуто на Елън Дедженерис", което спечели 64 награди Еми, в момента е в своя 18-и сезон. Шоуто ще завърши след 19-и сезон, според съобщението. Дедженерис ще обсъди решението си в интервю с Опра Уинфри, което трябва да бъде излъчено в епизода в четвъртък. „Шоуто на Ellen DeGeneres“ се продуцира от телевизия Warner Bros., която е част от WarnerMedia.

Новината, че Дедженерис спира шоуто си, идва след сезон, засегнат от пандемията. Предаването беше спряно за кратко през декември, когато водещата беше диагностицирана с COVID-19. Миналото лято шоуто имаше друг трус - бяха направени много промени в екипа, след като служители се оплакаха от тормоз и токсична работна среда. Обвинения в непрофесионално отношение имаше и към самата Джедженерис. 

Когато шоуто й се завърна на екран през септември за премиерата на сезон 18, Дедженерис говори за негативните реакции, казвайки, че поема "отговорност" и че "съжалява", че някой е имал неприятно преживяване зад кулисите.

Дедженерис сподели пред The Hollywood Reporter, че драмата около шоуто й не е причината за напускането й, но определено й е повлияла.

"Ако напусках шоуто заради това, нямаше да се върна този сезон. Така че, не това е причината да спра, но беше трудно, защото седях у дома, беше лято и виждам истории... И аз не работех, така че нямах платформа и не исках да се занимавам с това в [Twitter] и си помислих, че ако просто не се обърна натам, ще изчезне, защото всичко беше толкова глупаво ", каза тя.

Дедженерис сподели, че едно от най-трудните неща, свързани с решението й е това, че колегите й от екипа ще й липсват. Тя обмисля и следващите си професионални стъпки.

"Слушай, това е моето семейство. Те се превърнаха в най-добрите ми приятели", добави тя. "Идвам на работа и се смея всеки ден."
Дедженерис каза, че обмисля професионално следващите си стъпки.

"Имам някои идеи, но агентът ми каза "защо просто не се спреш за минута, може би дори не знаеш колко си изморена и какво е да поспреш". И аз не знам колко дълго ще мога да го направя, защото съм като Ферари на неутрална скорост, постоянно имам нужда да тръгна. Така че първото ми предизвикателство ще е това, а после ще го измисля. Преди не мислех, че ще правя някога токшоу, когато спрях да се занимавам с филми и ситкоми. А след това изведнъж това токшоу ме отведе на 19-годишно пътешествие."

Още едно емблематично предаване слиза от ефир следващия месец. Предаването на Конан О'Брайън "Конан" ще приключи на 24 юни, съобщиха от телевизия TBS, която излъчваше вечерното шоу в продължение на почти 30 години. 

От TBS заявиха, че последните седмици на шоуто ще имат специални гости и "удължен едночасов финал с поглед назад през последните 11 години от дългата кариера на О'Брайън във вечерното шоу."

О'Брайън, известен с непочтителния си хумор и приятелски стил на водене на интервю, стартира като водещ на късното шоу на NBC през 1993 г., поемайки ролята на Дейвид Летърман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови