5 горещи цвята за маникюр това лято (снимки)

OFFNews 02 юни 2017 в 14:24 66067 0

Снимка Instagram

Сред най-популярните тенденции в лаковете за нокти и маникюрите тази година са ярките тонове, пастелните цветове и сивияt нюанс. Земните цветове изместват черния, а френскияt маникюр все повече остарява.

1. Голям контраст

2017 е година на контраста и силно въздействащия цвят. Нюансите не са леко смесени, те са смело съчетани и разбъркани в различни геометрични форми. Така че хващайте неоновия цвят и накарайте всички да ви забележат.

2. Земни тонове

Черният цвят вече не е на мода. Тази година ще можете да заложите на цветове като кафяво, червено и зелено, но в тъмни и по-натурални тонове.

3. Сиви нюанси

Коя е най-лесната за поддръжка тенденция за 2017-та година? Сивият лак. Той ще бъде изключително модерен, тъй като е неутрален и може да бъде както блестящ, така и матов и не иска да се съчетава с нещо специфично.

4. Пастелни цветове

След няколко сезона почивка, пастелните тонове отново са на мода. Не са най-оригиналният тренд, но пък е красив и - очевидно, вечен.

5. Металик

"Металните" цветове са победители тази година! Според експертите този тренд ще е най-популярен от всички.  Особено нюансите, които приличат на разтопени метали - златисти, бронзови и каучукови.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови