Във волейбола спряха трансферите на играчи до 21 години

Последна промяна на 03 юли 2019 в 18:16 974 0

Волейболната федерация спира за срок от три години издаването на международни трансферни сертификати за състезатели до навършването им на 21 години.

Това е решено на заседание на Управителния съвет, проведено на 11-и юни, но решенията бяха обявени днес на официалния сайт на федерацията.

Всички решения:

1. Спира за срок от три години издаването на международни трансферни сертификати за всички състезатели до навършването им на 21 г., включително и на тези, които попадат под особено наблюдение от страна на БФВолейбол, считано от датата на взимане на настоящото решение -11.06 2019г.

2. Възлага на администрацията на БФВолейбол в срок до 01.08.2019 г. да изготви списък на състезателите, които попадат под особено наблюдение от страна на БФВ, който списък следва да бъде утвърден от УС на БФВ.

3. За срока на действие на решението по предходната точка, всички състезатели до навършване на 21 г., включително и тези, които попадат под особено наблюдение от страна на БФВ, могат да бъдат трансферирани за игра в чужбина само по изключение, след изрично решение на УС на БФВолейбол за всеки конкретен случай.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !