"Лъвиците" започват срещу САЩ втората фаза на световното

OFFNews 05 октомври 2018 в 16:48 2604 0

Националките по волейбол на България започват срещу действащия световен шампион САЩ мачовете си от втората групова фаза на Мондиал 2018 в Осака. Двубоят е на 7 октомври (неделя) от 7.25 часа.

Женският национален отбор ще играе в група "F" във втората фаза на световното първенство по волейбол за жени в Япония. Двубоите от тази група са в Осака, като съперници на българките ще бъдат още Русия, Тайланд и Азербайджан.

Във втората фаза се формират две групи по осем тима, съответно "Е" и "F", като в едната попадат първите четири от класирането в групите "А" и "D", а в другата първите четири от групите "B" и "C".

Всички отбори влизат в съответния поток с актива си от победи, загуби, геймово съотношение и точки, които са записани от първата фаза на шампионата.

Следващата среща изправя волейболистките на България срещу Русия, като мачът е на 8 октомври (понеделник), в ранни зори от 4.40 часа. На 9 октомври отборите ще почиват.

На 10 октомври "лъвиците" се изправят срещу Тайланд от 7.25 часа. Тимът завършва участието си в тази група с двубой срещу Азербайджан, който е в ранната утрин на 11 октомври в 4.40 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови