Изправят пред съда мъж, блудствал с 5-годишно момче

OFFNews 18 януари 2016 в 15:46 2970 3

Окръжната прокуратура в Шумен изправя пред съда 30-годишния Румен Алексиев, който е обвинен в блудство с малолетно дете, съобщиха от прокуратурата.

Случаят е от 9 юли 2015 г. Тогава пред жилищен блок в Шумен играели две момчета – на 8 и на 5 години. Когато децата забелязали съседа си Алексиев, от когото се страхували, решили да си тръгнат. Обвиняемият повикал по-голямото момче, придърпал го във входа и го заплашил. После извикал петгодишното момченце, заповядал на по-големия да напусне входа и блудствал с него.

Осемгодишното момче чуло плача на приятелчето си и веднага съобщило на майка си, че Лудия, както бил известен с прякора си Алексиев, е направил нещо с него. След блудството 30-годишният насилник побягнал. Петгодишното дете разказало какво се е случило и Алексиев бил задържан след издирване два дни по-късно. От първоначалното му задържане до сега обвиняемият се намира в следствения арест, като отрича да е извършил сексуалното насилие над петгодишното дете въпреки събраните по делото доказателства.

Румен Алексиев е осъждан два пъти за кражба и грабеж, като е изтърпял ефективно присъда от две години при първоначално строг режим. Освободен е от затвора на 19 ноември 2013 год.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!