Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Защо толкова много обичаме подаръците?

OFFNews 21 декември 2021 в 13:37 782 0

Практиката за разменяне на подаръци вероятно съществува още от началото на човешката цивилизация. Изследователите смятат, че още преди хиляди години пещерните хора са проявявали от онова мило чувство за разменяне на подаръци - в техния случай това са били малки и симпатични камъчета в необичайна форма или страховити животински зъби, с които те искали да покажат любовта си към точно определения човек за получаване на подаръци.

Днес, с развитието на човечеството и социалните структури, подаръците стават все по-интересни, неочаквани, впечатляващи, че даже и под формата на дигитални услуги, но за това след малко. Всяка Коледа ние се опитваме да впечатлим набелязан от нас човек, точно така както са го правили пещерните хора, с цел както да ги изненадаме, така и да ги зарадваме - може да е с нещо наистина малко, като например камъче с неправилна форма, но пък затова винаги ще е от голямо значение и от сърце. В крайна сметка кой не обича подаръците? Дали ще ги получаваме или подаряваме няма значение, защото и в двата случая се образува немалка доза щастие.

А сега какво ще кажете да бъдете щастливи като получавате подаръци, всеки ден чак до края на декември? Това е напълно възможно в приложението MyTelenor Bulgaria, където, ако сте клиент на Теленор, имате възможност да получите страхотни изненади от дигиталната игра на оператора. За да се случи това, всеки ден имате възможност да отворите банер, който се намира в приложението, който ще Ви отведе до много различни изненади - безплатни мегабайти, промокодове от различни партньори на оператора или интересни отстъпки за устройства. И тук следва още една изненада - всеки един от играещите, в това число и вие, може да избере дали да задържи своя подарък или да се превърне в Дядо Коледа и да го подари на някой близък, отново клиент на оператора.

Изобщо коледното щастие блика от приложението MyTelenor Bulgaria, където след пет поредни игри имате възможност да отключите специална игра с още по-големи изненади, с които можете силно да зарадвате себе си или да се превърнете в още по-голям белобрад старец, раздаващ от мечтаните желания и споделите изненадата с близък.

В заглавието на материала попитахме защо толкова много обичаме подаръците? Отговорът тук можем да определим по следния начин - защото подаръците са създадени, за да носят щастие. Независимо дали ще ги задържим за себе си или ще зарадваме някой определен човек онова чувство от разопаковане на кутийката с незнайното съдържание в нея е винаги страхотно и винаги си заслужава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews