WordPress – клониране на сайт

NS1 27 януари 2020 в 18:37 2470 0

В новата версия на SPanel идва функционалност, която ще позволи на използващите WordPress да клонират съществуващ сайт на нов адрес с един клик.

Вижте кратко видео как става това.


Освен тази функционалност в новата версия ще имате възможност да добавите имейл пощенска кутия за контакти, която да получава известия от SPanel. В тези известия ще има важна информация за функционирането на акаунта, като например.

  • Информация за сигурността на сайта – ако SShiled установи злонамерен достъп до акаунта ви, автоматично ще изпрати имейл съобщение до контактния имейл адрес. SShield е неизменна част от SPanel, която блокира 99.998% от атаките към сайта и имейл пощата.
  • Уведомление при достигане на 90% дисково пространство – ще бъдете уведомени, ако ви остават по-малко от 10% свободно дисково пространство, за да го увеличите преди сайта ви да спре да работи и да не можете да получавате нови имейл съобщения.
  • Други уведомления, които са важни за акаунта ви

Третата новост, която сме подготвили в новата версия, е възможност да избирате какво се случва с имейл съобщенията изпратени до несъществуващи имейл адреси. Имате възможност да посочите адрес, в който да се доставят въпросните съобщения или те да бъдат връщани на изпращача със съобщение, че такава пощенска кутия не съществува.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови