Иновативният HTC U12 пристига в магазините на VIVACOM

OFFNews 13 юли 2018 в 13:31 2227 0

Пълен контрол на 6" дисплей само с една ръка? Това вече е възможно с новия HTC U12+, който от днес е наличен в магазините на VIVACOM.

Иновативната функция Edge Sense 2 позволява цялостното му управление само чрез докосване на ъглите. Така отварянето на приложения, заснемането на снимки и видеа, увеличаването на изображения и много други действия могат да бъдат извършени с минимални усилия. Опцията Smart rotate улеснява още повече потребителите с лесно разпознаване според захвата на телефона дали екрана да се завърти, а новата дисплей технология Smart Dim подобрява всяка среда чрез промяна на тоновете. 

Високо оценената от DxOMark двойна 12 MP + 16 MP камера няма да разочарова любителите на качествените снимки и видеа. Телефонът получава престижните 103 точки според системата за оценяване на сайта, което му отрежда твърдо място в топ 3 на смартфоните на пазара към момента. Лазерният автофокус и 10х дигитално увеличение гарантират фантастични изображения без размазани обекти. 8 MP предна камера също ще изненада собствениците си с HD качество на летните селфита.

HTC U12+ е оборудван с Android 8.0 (Oreo), осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 845, 64GB, 6 GB RAM вътрешна памет, слот за SD карта до 400 GB и 3500 mAh Quick Charge 3.0 батерия за бързо зареждане. Смартфонът има и функция за лицево разпознаване, която гарантира сигурността на потребителя.

6-инчовият HD дисплей със съотношение 18:9 показва всяко изображение с висока резолюция на детайлите, а гледането на видеа се превръща в същинско изживяване с HTC BoomSound HD аудио. Артистичният и модерен дизайн включва ултратънки панели на екрана и чувствителни на допир бутони. Gorilla Glass 5 осигурява издръжливост на дисплея, а сертификатът IP68 гарантира устойчивост на замърсяване с прах и намокряне. Смартфонът се предлага в Ceramic Black цвят, по-късно през месеца в магазинната мрежа на VIVACOM се очаква да се появи и атрактивният Translucent Blue, който дава стилен поглед към компонентите „под капака“ на телефона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови