Христина Бурдашева ще оглави дирекция 'Правна и регулаторна политика' в А1

OFFNews Последна промяна на 08 август 2019 в 11:00 2227 0

Христина Бурдашева ще оглави дирекция „Правна и регулаторна политика” в А1. Тя става част от екипа на телекома от 12 август 2019 г.

Христина е с повече от 15 години опит в областта на правото, корпоративната етика и протокол, и защитата на данните. Преди да се присъедини към А1, тя заема длъжността главен юрисконсулт за Румъния, България и Източна Адриатика и ръководител по правните въпроси на защита на личните данни за Европа в Mondelēz International, и е част от лидерския екип на Mondelēz за Югоизточна Европа. Професионалният ѝ опит преди това включва ръководни позиции в редица международни компании, сред които KMG International (бивша Rompetrol Group).

С привличането на човек от друга индустрия А1 търси различен поглед върху бизнеса, който ще помогне на екипа да бъде още по-бърз и клиентски ориентиран в работата си. Това е поредната стъпка от стратегията на компанията, насочена към оптимизиране на работата и ускоряване на процесите по вземане на решения.

„Радвам се, че ще имам възможност да работя в динамичен сектор като телекомуникациите, където нещата непрекъснато се променят и разкриват нови възможности пред обществото. Надявам се, че моята експертиза и опит ще бъдат от полза за една от най-утвърдените и разпознаваеми марки у нас – А1”, сподели Христина Бурдашева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови