ДАЗД участва в мащабно влогърско събитие - третият рожден ден на ПАКТА

OFFNews 15 юли 2018 в 12:19 5389 0

Снимка ДАЗД - пресцентър

Представители на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) участваха в едно от най-мащабните влогърски събития за годината - третият рожден ден на ПАКТА.

ПАКТА е най-голямото обединение на YouTube-инфлуенсъри в България, в което членуват 22 от най-популярните влогъри и ютюбъри. Общият им брой абонати надхвърля един милион, а техните видеоклипове имат десетки милиони гледания.

Видеата на новите любимци на децата – Nikicha1, Venata, Hazel, Aethelthryth, Dido-D, ShadowX, Gothika_47 се гледат ежедневно от все повече млади хора. Те са на различни теми – игри, предизвикателства, топ класации и др.

На 01 юни ДАЗД организира първото по рода си влогърско събитие „Д@!ЗДр“. Участници от ПАКТА, АЙДЕБГ, Майко Мила! и Слави / TheClashers представиха специални видеоклипове за опасностите, които крие световната мрежа и как децата да могат да се предпазят от тях.

Влогърите от ПАКТА подкрепиха политиките на ДАЗД за превенция на насилието над деца. Те направиха обща снимка с плакати на безплатната денонощна телефонна линия за деца 116111 и призоваха всяко българче в беда да потърси помощ и подкрепа на горещия телефон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!