Amazon Web Services евангелистът Жулиен Симон представя у нас нова плаформа за машинно обучение

OFFNews 18 април 2018 в 15:40 1673 0

SageMaker e новата платформа на Amazon Web Services (AWS), която дава възможност за бързо и достъпно за потребителите създаване, обучение и инсталиране на модели за машинно обучение.

Платформата представя Жулиен Симон, AWS технологичен евангелист, по време на единадесетата среща на AWS User Group България, подкрепена от HeleCloud.

„Обменът на знания, опит и постижения е много важен за развитието на всички специалисти. HeleCloud подкрепя в дългосрочен план срещите на AWS User Group България, като по време на предните две нашите експерти споделиха практически опит и разказаха за нетрадиционни технологични решения на колегите си, работещи върху AWS. За нас в HeleCloud е много важно споделянето на практически опит. Щастливи сме, че работим заедно с AWS User Group България за развитието на професионалистите по облачни технологии у нас и споделянето на знания, което е и предпоставка за много по-широко развитие на тази професионална общност в България”, каза Добромир Тодоров, изпълнителен директор на HeleCloud.

Жулиен Симон е носител на всичките седем AWS сертификата. Той демонстрира как се създават, обучават и използват модели, базирани на различи мрежови архитектури.

“Създадохме AWS User Group с идеята да изградим неформална общност за споделяне на интересно и полезно съдържание, свързано с платформата на Amazon Web Services, облачните технологии и DevOps. Приветстваме всеки, които има желание да сподели опит и полезни съвети, да се включи в срещите ни не само като гост, но и като презентатор. Радвам се, че този месец заедно с колегите от HeleCloud посрещаме Жулиен Симон, защото споделянето на знания е много ценнo за всички нас.”, отбеляза Ивайло Братоев, организатор на AWS User Group България.

AWS User Group България е общност, която обединява всички, които се интересуват от Амазон Уеб Сървисис, облачните технологии и DevOps. Групата има за цел да представя полезно и интересно съдържание на теми, свързани с AWS, и да насърчава неформалните дискусии и разговори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови