Тръмп в наводнен Овален офис на новата корица на Time

OFFNews 25 август 2018 в 12:46 3385 0

Снимка Сп. Тайм

Списание Time пусна провокативна корица за американския президент Доналд Тръмп, като го хвърли "В дълбокото" с трета корица от поредица за него.

На първата корица Тръмп уверява, че всичко е наред и "Няма какво да се види тук", въпреки че над главата му вилнее буря. На втората бурята продължава, а Овалният кабинет е започнал да се пълни с вода, която вече покрива бюрото, зад което е седнал Тръмп.

На третата корица той плува в напълно наводнения си кабинет, като главата му не се вижда, а надписът гласи: "В дълбокото". 

Според сътрудника на списанието Тим О'Брайън, художник, който създава корицата на списанието близо 30 години, третата корица от поредицата представя огромните проблеми пред Тръмп.

Цялата поредица е свързана с бившия адвокат на Тръмп Майкъл Коен. Преди дни той се призна за виновен в това, че е нарушил правилата за финансиране на предизборна кампания. Става въпрос за твърденията, че е плащано за мълчанието на жени, за които се твърди, че са били в интимни отношения с Тръмп.

Американският президент отрече твърденията на Коен и го обвини, че си е "измислил истории, за да сключи споразумение" за намаляване на присъдата  му. 

Броят на списанието ще излезе на 3 септември 2018 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !