Порнозвезда, свидетелка в делото срещу Тръмп: Не се боя да се изправя срещу него в съда, виждала съм го гол, няма да е по-страшен с дрехи

OFFNews 01 април 2023 в 11:24 5040 2

Сторми Даниълс

Снимка Скрийншот

Сторми Даниълс, порноактриса

"Не се боя да се изправя срещу Тръмп в съда, защото съм го виждала гол и няма начин той да изглежда по-плашещо, когато е с дрехи. Той вече не е недосегаем". Това заяви в първото си интервю, откакто бяха повдигнати обвинения срещу бившия американски президент, порноактрисата Сторми Даниълс, предаде ДПА.

 Тя обаче признава, че усеща сериозността на ситуацията и потенциалната опасност.

Даниълс посочва, че ѝ е направило впечатление, че хората реагират по различен начин сега при повдигането на обвинения срещу Тръмп, в сравнение с реакцията им при първите съобщения за сексуалната ѝ среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „златотърсачка“, „уличница“, „курва“, „лъжкиня“ и какво ли още не. А сега реакцията е най-общо „ще те убия“.

Даниълс е в центъра на делото срещу Тръмп във връзка с парите, които са ѝ били платени, за да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на кампанията през 2016 г.

Даниълс говори пред британския вестник „Таймс ъв Ландън“ и разказва, че когато разбрала за повдигането на обвинения срещу Тръмп, била на езда с коня си Изкупление и в това има нещо иронично и забавно. Тя казва още, че вложила част от платените ѝ 130 000 долара за закупуване на ремарке за превоз на коне.

Какъвто и да е изходът от процеса, той ще предизвика насилие и ще има наранявания и смърт, предрича Даниълс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews